Re: Golfia ja Golfia – Hintoja ja Hintoja - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOvatko pelaamisesta aiheutuvat hinnat laskussa ?!?Re: Golfia ja Golfia – Hintoja ja Hintoja

#446447 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (4.2.2011 17:38:16)

JuKo kirjoitti: (4.2.2011 17:18:32)
’Jos kunnat katsovat asiakseen rakentaa/rakennuttaa jää- ja uimahalleja ja yleisurheilukenttiä niin silloin kunta voisi olla yhtä perustellusti myös p&p-golfkentän rakennuttaja. Mielummin kuitenkin ei, vaan niin että kunnat eivät osallistu millään tavoin minkään edellä mainittujen liikuntapaikkojen synnyttämisiin ei edes uimahallien – jäähalleista puhumattakaan.’

(Ballmarker 4.2.2011 16:09:33)

Aika vahvat mielipiteet julkisita liikuntapalveluista, mistähän noille ajatuksille löytyisi oikea puolue seuraavissa vaaleissa?

Olisi kiva kuulla millä perusteella on hyväksyttyä, että kunta rakennuttaa uima- ja jäähalleja mutta ei ole hyväksyttävää toimia samoin golfkentän suhteen? Golfkenttä jos mikä on erinomainen kaikenikäisten – ja erityisesti seniorien – liikuntaharrastuspaikka, joka on omiaan hidastamaan joutumista kunnan vanhus- ja terveyspalvelujen käyttäjäksi.

Jos kerran p&p-golf ei voi olla julkinen liikuntapalvelu niin miksi nuo muut voivat?

Joskus vain tuntuu siltä että eniten verovarojen käyttöä golf-hankkeisiin tmv. kannattavat he jotka vähiten niitä veroja maksavat.

Itse toivon ettei äyriäkään verovaroista sijoiteta golf-kenttien rakentamiseen. Hyväksyn toki jonkin sopivan maa-alueen vuokrauksen, mutta siinä se raja kulkee.