Re: Golfautot - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetGolfautotRe: Golfautot

#304509 Ilmoita asiaton viesti

Fantti kirjoitti: (13.4.2011 15:45:41)
Uusimmassa Tekniikanmaailmassa oli golfauto -vertailu. Kehtaako sitä lähteä kentälle alle 10 000 autolla vai pitääkö ostaa markkinoiden paras, n. 20 000 e lisävarusteineen. Lisävarusteisiin kuuluu mm. kylmälokero eli saa pidettyä kaljat kylminä koko kierroksen ajan. Onko jollain kokemusta miten paljon olutta mahtuu lokeroon tai miten nopeasti lämpimät juomat saa kylmäksi.

Ihan hyvä testi, enkä minäkään ole googlaamalla löytänyt maailmalta vastaavaa. Erityisen mielenkiintoinen se oli juuri nyt, kun suomalaisvalmisteinen Garia haastaa markkinaa.

TM:ssä ei ehkä olla golffareita, kun käyttötarkoitusta ei pohdittu yhtään laajemmin. Suomessa golfauto on monessa tapauksessa kulkuvälinen loma-asunnon ja kentän välillä, vaikka pelattaisiinkin kävellen. Samoin golfauto on erinomainen monessa erityistilanteessa, kuten ystäväperheelläni, jolla nilkkavamman vuoksi 10 km kävely ei onnistunut, mutta golf autolla kyllä. Samoin monelle ikääntyneelle golfauto on ainoa tapa jatkaa pelaamista.

Nuo puheet 10-20 k€ hinnasta taitavat olla kateellisten jorinoita. Käytetyn golfauton saa alle 3 k€:lla ja vuokrahinta on tasoa 35 €/kierros (17,50 €/pelaaja), mikä on aika vähän verrattuna greenfeen hintaan. Golfauto on ihan ok, vaikka itse pelaankin mieluummin kantaen, niin kauan kun kunto kestää … mutta sen jälkeen toivon mukaan vaikka golfautolla.