Re: Golfarit - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetGolfaritRe: Golfarit

#304955 Ilmoita asiaton viesti

Jooseppi kirjoitti: (23.1.2011 17:48:56)
hyvä Golfari on sellainen joka on sinut oman taitotasonsa kanssa ja on sisäistänyt etiketin jota myös noudattaa.

se onko menestystä tullut kotimaassa / ulkomailla kertoo vain tuosta taitotasosta joka ei kumminkaan ole kuin yksi tekijä matkalla hyväksi.

Niinpä, tästähän on kysymys. Tuskimpa täällä palstalla kukaan kirjoittelee, joka golfin pelaamisella merkittäviä summia tienaa. Eli on siis kyse harrastelijoiden keskustelupalstasta.

Tällöin, kun ei puhuta elinkeinosta, vaan harrastuksesta ja vapaa-ajan vietosta, olennaista ei tosiaan ole pelitaito, vaan se kuinka tähän hienoon lajiin suhtautuu.

Moni on varmasti matkalla kohti jotain omaa tavoitetta. Omalta osaltani pyrin pelitaidon kehittämiseen ja pelaajana henkisesti kehittymään. Että osaisin suhteuttaa kentän tapahtumat muun elämän kanssa oikeisiin mittasuhteisiin. Pyrin nauttimaan joka hetkestä, jonka saan kentällä viettää. Nautintoon ei pitäisi vaikuttaa juurikaan pelitulos, vaan pelaaminen itsessään. Hyvät tulokset sitten tulevat jos tulevat.

Se onkin harrastelijapiireissä hyvä golfari, jolla on sisäinen rauha pelinsä kanssa ja joka osaa etiketin mukaisesti kunnioittaa muita pelaajia, kenttää, sääntöjä ja golfia yleisesti.