Re: Golf-yhtiöt uuteen nousuun - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf-yhtiöt uuteen nousuunRe: Golf-yhtiöt uuteen nousuun

#410896 Ilmoita asiaton viesti
pjs

tikkerberg kirjoitti: (25.11.2013 23:58:06)
Ja Rinkussa syksyn tietojen mukaan yli 2000 jäsentä 18-reikäisellä kentällä….
Ei ihan hirveästi houkuttele osakkaita ovat edut mitä tahansa.

Kuten Parti vastasikin, ei jäsenmäärällä ole merkitystä. Ry:n jäseneksi pääsee ilman pelioikeutta, mutta ilman pelioikeutta (oli sitten GF, pelilippu, vuokrapelioikeus, tms.) ei pääsee pelaamaan.

Yksi olennaisempi indikaattori on pelikausimaksun maksaneiden osakkeiden määrä (sisältää ne, jotka pelaavat itse tai jotka ovat vuokranneet pelioikeuden), noin 700 (osakkeita 846). Toinen olennainen on kierrosten määrä (tälla kaudella kai noin 32000; tämä alkaa lähestyä kipurajaa ja asia on tiedossa). Vuokrapelioikeuden haltijalle osakkeen hankkimista puoltava yksi seikka onkin muun muassa se, että osakkaalla on paremmat peliaikojen varaamismahdollisuudet. Esimerkiksi tänä vuonna arkisin klo 15-18 joka toinen aika oli varattu ensisijaisesti osakkaiden käyttöön ja nämä ajat pystyi varaamaan porrastetusti vasta samana päivänä (ensin osakkaat, sitten pelioikeudenhaltijat, lopuksi kaikki). Muistaakseni joka päivä kun halusin päästä pelaamaan, pääsin pelaamaan, vaikka en ollut etukäteen varannut mitään aikoja.

Toki niille henkilöille, joilla vaihtoehto on pelata jossain vähemmän keskeisellä paikalla, ruuhkattomalla kentällä, ei varsin suosittu keskeinen kenttä ole välttämättä järkevä vaihtoehto. Itse arvostan keskeistä sijaintia (suhteessa omaan elinpiiriini) hyvin korkealle, enkä missään nimessä haluaisi ajaa puoltakaan tuntia töistä tai kotoa päästäkseni golfkentälle.