Re: Golf-yhtiöt uuteen nousuun - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf-yhtiöt uuteen nousuunRe: Golf-yhtiöt uuteen nousuun

#410888 Ilmoita asiaton viesti

Peksi68 kirjoitti: (25.11.2013 20:09:59)
Saatat Chip olla oikeassa. Ongelmaton tuo ehdottamani malli ei missään tapauksessa ole. Ja saattaa ajaa osan kentistä vakaviin ongelmiin. Jos kohta ongelmissahan ne jo nykyiselläänkin ovat. Mutta osakkeiden hintaan sillä olisi varmuudella positiivinen vaikutus. Meitä paljon pelaavia on kuitenkin niin paljon, että osakkuus ja sitoutuminen olisi tässä hinnoittelumallissa käytännön pakko. Järkevällä hinnanasetanalla malli saattaisi mahdollistaa joillain kentillä jopa osakeannin ilman kenttälaajennustoimenpiteitä.

En kadehdi paljon pelaavia osakkaita. Kuulun itsekkin niihin. Pidän nykyjärjestelmää epäoikeudemukaisena ja toimimattomana enkä näe sillä olevan tulevaisuutta. Jotain tarvitaan tilalle. Tämä ehdottamani malli on yksi mahdollisuus. Mutta kuten toteat, iso riski.

Katson, että ainoa mahdollisuus on lisätä sitoutuneiden määrää, jollaisina pidän vuosittaisen pelikausimaksun maksaneita, minkämuotoinen se nyt sitten milloinkin on. Tavalla tai toisella sitoutumattomilta pitää tulevaisuudessa pystyä perimään korkeampi kertasuoritus vierailla kentillä pelaamisesta kuin sitoutuneilta. Korkeampi kertamaksu sitoutumattomilta lisäisi osakkeiden ja pelioikeuksien kysyntää ja tervehdyttäisi alaa.