Re: Golf pukeutuminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf pukeutuminenRe: Golf pukeutuminen

#524044 Ilmoita asiaton viesti

vertailun vuoksi jääkiekkoilijoiden pukeutumista koskevat säännöt, mm:

– mainokset on sallittu vain erikoisluvalla
– paita on pidettävä housujen päällä
– pitkät tukat on pidettävä poninhännällä tai kypärän sisällä
– peliasun perusvärin on peitettävä 80% peliasun pinta-alasta kaikista osista
– jos ei ehtoja täytä, ei voi osallistua peliin

Ihmeellistä nipottamista yhdentekevistä asioista, eikö vain?

Peliasuiset pelaajat
Players in Uniform

(a)
Pelaajien peliasuissa ei ilman kirjallista lupaa saa olla mitään muita mainoksia ja/tai tuotemerkkejä paitsi ne, mitä näissä säännöissä sallitaan. Kirjallisen luvan myöntää (a) Kansainvälinen Jääkiekkoliitto sen mestaruuskisoihin tai (b) kansalliset liitot niiden toimivallan alaisille joukkueille.

Mainokset ja/tai tuotemerkit voidaan sijoittaa peliasuihin sillä edellytyksellä, että ne on hyväksytty ja lupa saatu yllämainittujen määräysten mukaisesti.

(b)
Pelaajalla on oltava pelipaitansa selässä 20-25 cm korkea henkilökohtainen numero ja vastaava numero kahdeksan (8) cm korkuisena molemmissa hihoissaan. Pelaajan pelipaidan numero pitää olla kokonaisluku väliltä 1..99.

Huomautus 1: Jos pelaajan hiukset ylettyvät nimilaatan tai numeron päälle, ne on pidettävä kypärän sisällä tai poninhännällä.

Huomautus 2: Pelipaita on pidettävä housujen päällä.

Huomautus 3: Kansainvälisen Jääkiekkoliiton mestaruuskisoissa jokaisella pelaajalla on oltava nimensä painettuna pelipaitansa selkäpuolen yläosaan kahdeksan (8) cm korkein isoin LATINA-kirjaimin.

Joukkueen kaikilla pelaajilla on oltava yhtenäinen peliasu, jossa kypärän (maalivahteja lukuunottamatta) pelipaidan, housujen ja sukkien värin on oltava kaikilla sama. Pelipaidan ja sukkien on oltava saman väriset. Peliasun perusvärin on peitettävä noin 80 prosenttia jokaisesta peliasun osasta, numeroa ja nimiä lukuunottamatta. Pelaaja, joka ei täytä tämän säännön vaatimuksia, ei saa osallistua peliin.

Edellä olevasta poiketen maalivahdilla saa olla eri värinen kypärä kuin muulla joukkueella.