Re: Golf pukeutuminen - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf pukeutuminenRe: Golf pukeutuminen

#523994 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Siis miksi pelata golffia jos säännöt eivät kiinnosta? No eihän etiketti ole varsinaisesti mikään sääntö, mutta ei kai kauluspaidan pitäminen ole niin vaikeaa?

Olen samaa mieltä eräiden kanssa, että siisti pitää olla, kauluspaita tai ei. Ei ole kiva katsoa vanhoja äijiä menossa pelamaan kurahousuilla ja kumisaappailla ja sitten päällä on vielä hien ja auringon haalistuttama likainen ja venynyt pikee paita ja samaa sarjaa oleva koffin lippis. Olitiin missä tahansa golf-kentällä tai kaupungilla niin vaatteiden tulisi olla siistit. Eikä yleensäkään golfkentällä tulisi pelata millään muilla kuin etiketin sallimilla vaatteilla. Eihän golfia pelata laittomilla mailoillakaan. Eikä teidän tarvitse ostaa mitään epämukavia vaatteita. Siis joidenkin mielestä suorat housut pikee-paita ja nahkakengät ovat epämukavia. Itse käytän niitä päivittäin golfkentänkin ulkopuolella. Siis millaisia vaatteita te sitten ostatte?? Joitain todella halpoja käytettyjä ja liianpieniä keinokuituvaatteitako?

Toisekseen miksi aina otetaan juniorit esiin kun puhutaan golf-vaatetuksesta? Ainakin meidän seuran juniorit käyttävät ihan siistejä etiketin mukaisia asusteita. Eikä junioreilla ole yleensäkään mitään syytä käyttää omia muoti vaatteita kentällä, koska he tietävät että on olemassa etiketti. Yleisesti ottaen juniorit eivät ’kapinoi’ sääntöjä vastaan niin kuin keski-ikäiset miehet jotka väittävät vastaan tällaisissakin asioissa. Junioreita katsotaan yleensäkin tarkemmin kuin muita pelaajia.

Turha on toi keskustelu kengistäkin. Siis pitäkööt ihmiset kenkiä jotka tuntuu mukavilta. Turha tänne on perustella että lenkkarit on paremmat ku ne ei hierrä. Siis minkä ihmeenlaisia golfkenkiä te käytätte jos ne hiertää, tulee rakkoja ja on muutenkin epämukavat kävellä?? Siis i******t ostakaa semmoset kengät jotka sopii jalkaan.

Lopuksi vielä, että yleisesti ottaen sääntöjä tulee noudattaa. Etiketti kuuluu näihin sääntöihin. Ihan niin kuin ette kaikki tietäisi etiketistä ja monista muista kirjoittamattomista säännöistä. Joten on turha valittaa jos itse rikotte niitä sääntöjä. Ei ole niin vaikeaa pestä paitaa ja silittää sitä edellisenä iltana ennen peliä. Ja kaikki tiedätte senkin että kyllä joku sen huomaa jos sääntöjä rikotaan niin miksi sitten ette voisi samantien noudattaa niitä? Pääsisitte huomattavasti helpomalla.