Re: golf & kuntoklubi, samalla maksulla - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistägolf & kuntoklubi, samalla maksullaRe: golf & kuntoklubi, samalla maksulla

#434481 Ilmoita asiaton viesti
ts

B kirjoitti: (29.1.2015 11:31:15)

Kerrotko miten ja missä sitä vaaditaan? Oletko nähnyt sellaisen jollakin?

Vai onkohan kyseessä todellisuudessa jonkinasteinen myytti, joka ei tarkempaa tarkastelua kestä?

Olen.

Voisitko ystävällisesti ryhtyä MYYTINMURTAJKSI, etteivät väärät uskomukset aiheuta hallaa lajille.

Mä en ystävällisyydestä niin tiedä, mutta jonkun faktan voin lyödä pöytään ilman sitä.

Green cardilla ei ole mitään virkaa, paitsi että se on yksi tapa todistaa seuraan liityttäessä omaavansa riittävät tiedot ja taidot voidakseen kentällä liikkua. No oikeesti se ei todista sitäkään pätkän vertaa, mutta on kuitenkin käytössä.

Täsmälleen samaan tilanteeseen pääsee kun liittyy seuraan kertoen omaavansa nuo taidot jonkin muun seikan kautta. Kukaan ei moista lappua silloin kysele. Monissa maissa kyseistä korttia ei ole, mutta aloittelijalle esim kentän Pro antaa luvan mennä pelaamaan kun on aika tuolle kypsä ja kertoo sen sitten myös hallinnolle.

Suomessakaan kyseistä korttia ei koskaan kysytä, vaan se vaihtuu saman tien seuran jäsen- ja tasoituskorttiin. Sitä myyttiä on levitetty vähintään riittävästi, että green card tarvittaisiin cädärin tiskillä sitten kun pelaamaan mennään. Mä ja kolleegat varmasti tuota joutuvat oikomaan kesällä viikottain, ellei päivittäin.

Suomalaisessa green card järjestelmässä on loistavia asioita, jotka tietyllä tavalla asettavat standardia aluopetuksen kuvioille ja luovat systeemiä sille että voidaan todeta uuden pelaajan ainakin kuulleen noista asioista kun hän kentälle menee. 10% voi sitten niistä olla muistissakin, mutta nousevat sieltä pintaan aikaa myöten.

Green card siis pitää nähdä enemmänkin koulutussysteemin runkona uusille pelaajille, ei minään vaatimuksena, koska sitä se ei ole.