Re: Golf herrasmiesten laji? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf herrasmiesten laji?Re: Golf herrasmiesten laji?

#510132 Ilmoita asiaton viesti

Alkaa herne nenässä turpoamaan.. Onhan se nyt ihme, jos ei ulkomaalainen ( golfia osaava) pääse pelaamaan Suomessa ilman seuraan liittymistä ja muita maksuja. Jokainen suomalainen golffari ainakin ulkomaille mennessään kuvittelee olevansa aina tervetullut pelaamaan, koska tuo oikein suomalaisia koreita euroja mukanaan. Millähän perusteella.. ja samaa ei sitten suotaisi ulkomaalaiselle Suomessa (välittämättä siitä tarviko, tai ei tarvinut olla siellä kotimaassa minkään seuran tai kentän jäsen)? Pelitaito pitäisi tietty jotenkin todistaa..

Itse pelaan jonkin verran yksin vieraspelaajana ja silloinhan lähes poikkeuksetta joutuu johonkin ryhmään, ( ei tulisi mieleen kysyä CM:ltä voiko pelata yksin). Mistä tämä ryhmään tunkemisjuttu oikein on peräisin?

Kaveripiirin päivän pilaamiseen liittyen; henkilökohtaisesti pidän kyllä turpani kiinni kaikesta ryhmän peliin liittyvästä niin kauan, kuin he eivät kommentoi omaa peliäni (neuvo, tai kehu). Vaatimattomuus kaunistaa, vaikkei ehkä teekään ihmeitä.

Kimblelle: Omistat useita osakkeita, mutta mikä on kotiseurasi. Pidetäänkö sinua herrasmiehenä kaikissa näissä seuroissa, vaikka vain yksi lienee kotikenttä. Oikeastaanhan olet kuitenkin vieraspelaaja kahdella muulla kentällä, vaikka osakkeen omistatkin.

Kaikki edellinen on vain minun mielipiteeni, mutta yhdyn siihen täysin.