Re: Golf etiketit - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf etiketitRe: Golf etiketit

#413697 Ilmoita asiaton viesti

Olin aikonut pelata ulkomaisella kongressimatkalla kaupungin vanhimmalla kentällä. Katsoin sivuja ja löysin pukeutumiskoodin ja kas, ei hyväksytä reisitaskullisia shortseja. Toiset shortsit arvelin liian lyhyiksi ja jätin molemmat kotiin. Sen jälkeen olen jättänyt reisitaskullisten käytön vähemmälle, vaikkei täällä Suomessa niistä ei ole kukaan vielä huomauttanut.
Niinpä sitten pakkasin Kytäjän shopista ostamani kahdet pitkät golfhousut mukaan ja pelasin rennosti.
Minusta etiketti on loistava asia. Voi mennä mihin vaan pelaamaan, kun etiketti antaa varmuuden, että käytös ja pukeutuminen on ainakin kunnossa tuli sitten lähtöön vaikka Englannin kuninkaallisia.

Solheim -ketjussa puhuttiin Eurosportin näyttämästä ratsastuscupin Hollannin osakilpailusta. Maratonjuoksusta väsyneenäkin jaksoin katsoa sitä, upeita (ja kalliita) hevosia ja tiukan etiketin mukaan pukeutuneita huippu-urheilijoita. Ei näkynyt tuulipukuja eikä Nokian mustia saappaita. Itse olen kyllä yritystapahtumassa ratsastanut esteitä Nokian mustissa. Kukaan ei sanonut mitään mutta tunsin kuinka jotkut ajattelivat, että kaikenlaista köyhyyttä.