Re: Golf – aatelisten laji - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf – aatelisten lajiRe: Golf – aatelisten laji

#522377 Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni mainio esimerkki liiton ’asennevammasta’ on nähtävissä liiton virallisen veppi-saitin uutisessa, jossa kerrotaan Tampereen alueen kenttähankkeiden kohtaamista vaikeuksista.

(https://golf.fi/juttu_frame.php?juttu_id=671&kat=130)

Golfliiton pääsihteeri ihmettelee ihmisten haluttomuutta lähteä peliin investoimaan! Investoin peliin mielestäni varsin reilun summan rahaa vuodessa (jäsenmaksut, greenfeet, välineuusinnat, jne) ja olen valmis maksamaan kentän käytöstä asiallisen korvauksen. (Asiallinen korvaus tietenkin vaihtelee kentän tason mukaan.) Mielestäni on myös ihan asiaan kuuluvaa että on olemassa omistajilleen tarkoitettuja

kenttiä, joille vieraspelaajien pääsyä on rajoitettu. Sen sijaan en halua omistaa palaa golfkentästä päästäkseni pelaamaan, aivan samoin kun en halua omistaa palasta urheiluhallista päästäkseni pelaamaan sählyä tai pätkää merenrantaa päästäkseni purjehtimaan. Toivoisin että liitossakin otettaisin järki käteen ja pyrittäisin hieman nykyaikaistamaan käsitystä siitä millaisia ihmisiä golffarit nykyään ovat. Samaan aikaan kun liitto surkuttelee lajin imagoa ja yrittää houkutella uusia jäseniä, sen oma arvomaailma on kovasti kallellaan rikkaiden eläkeläisten ja business-golffareiden suosimiseen. Ainakaan jäsenistöään mollaamalla ei liitolla ja sen edustamalla lajilla ole kovinkaan kummoista tulevaisuutta Suomessa edessään! Pitäisikö Suomeen laittaa pystyyn kilpaileva lajiliitto vai mikä asiassa auttaisi?