Re: GALLUP: Mille kentälle pelioikeus ja miksi? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGALLUP: Mille kentälle pelioikeus ja miksi?Re: GALLUP: Mille kentälle pelioikeus ja miksi?

#442739 Ilmoita asiaton viesti

TeeUrpo kirjoitti: (9.3.2011 10:33:16)

J.O.K. kirjoitti: (8.3.2011 23:06:02)
Nurmijärvi jo yli kymmenen vuoden ajan. Asuinpaikkakuntaani ajatellen lähellä olisi lukuisia muitakin varteenotettavia kenttiä, mutta pidän Nurmijärven rennosta ja välittömästä ilmapiiristä sekä klubihengestä. Omat lapset vaikuttavat myös tuohon valintaan ja Nurmijärvellä valmennustoiminta on laadukasta. Pelaamaan pääsee suht helposti. 3 vaihtelevaa ysiä, joista yksi aina palloränninä sekä varmasti suomen paras, kaikille avoin Par3 -rata. Kentät yleensä hyvässä kunnossa ja greenien kunto jopa erinomainen. Valittiin vuoden golfseuraksi 2008, joten tuo kertoo aika paljon.

Varmaan hyvä valinta kentäksi. En vain ymmärtänyt forumin jollain sivulla ollutta pelioikeuskirjelmää, jossa kerrottiin, että jotkut voivat varata aikoja palloränniin. Ymmärsinkö oikein ja miten se toimii ylipäätään.

Nyt kyllä täytyy myöntää, etten muista tuota ’rännin’ varaussääntöä tarkalleen, kun en ole oppinut noita vajaita kierroksia pelaamaan, niin en ole kovinkaan ahkera rännin käyttäjä. Muistaakseni samana päivänä voi varata netin kautta, mutta paikan päällä saa yleensä ajan aika piankin.
Tuota ränniä hyödyntämällä pääsee muuten pelaamaan usein täydenkin kierroksen, silloinkin kun pitkä rata on täysi. Esim. 18:00 ränniin ja jatkaa siitä pikän radan etuysin perään, varaamalla sinne lähtöajan myöhempään, esim. 20:00.