Re: Gallup: Etäisyysmittarin sallivat paikallissäännöt - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötGallup: Etäisyysmittarin sallivat paikallissäännötRe: Gallup: Etäisyysmittarin sallivat paikallissäännöt

#294131 Ilmoita asiaton viesti

Driving Force kirjoitti: (14.8.2007 12:27:08)

Anton IX kirjoitti: (14.8.2007 9:37:16)
Aika yleistä näyttäisi olevan mittarien sallittu käyttö… Helpompi olisi ollut vastata galluppiin, johon listata kentät jotka eivät niitä salli.

Ilmeisesti minä sitten olen pelannut eri kentillä kuin sinä, sillä minulla ei Kytäjän lisäksi ole tullut vastaan yhtään muuta kenttää, joiden paikallissäännöissä olisi selkeä maininta siitä, että etäisyysmittarin käyttö on sallittua. Ja tuo mainintahan nimenomaan pitää paikallissäännöissä olla, sillä oletusarvoisesti etäisyysmittarit ovat edelleen kiellettyjä kilpailu- ja tasoituskierroksilla.

Jotta pyytämäni gallup ei sinua Anton IX kuitenkaan kohtuuttomasti vaivaisi, niin listaapa tälle palstalle nyt alkuun vaikkapa kymmenen niistä kentistä, jotka etäisyysmittarin paikallissäännöissään sallivat (Kytäjän, Oulun ja Talman lisäksi). Kiitos.

Vastaan uudestaan: Näyttäisi siltä, että tähän kyselyyn tulisi enemmän vastauksia, jos olisi kysytty ei-sallivia kenttiä. En ole pelannut Suomessa pituusmittareita sallivalla kentällä. Ehkä kentät yleistyvät ajan kanssa?