23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista
#218890 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (25.12.2010 19:51:05)

fukke diise saisse kirjoitti: (25.12.2010 18:37:56)

ts kirjoitti: (18.12.2010 23:17:39)
Niin siis kun tuota fyysistä kuntoa on niin moneen lähtöön.

Golfin kannalta ylivoimaisesti tärkein on liikkuvuus …….

Miten määrittelet liikkuvuuden?

Jos sillä tarkoitetaan liikelaajuuksia, kuten oletan, niin olen eri mieltä. En tiedä mitään syytä, miksi golffarilla pitäisi olla laajat (pitkät) liikeradat.

Golfsvingin kannalta on tärkeätä, että bäkärissä muodostetaan välyksetön yhteys (kireys) alavartalon ja mailanpään välille, jotta lantion kierto tosiaankin vetää muut ketjuun osallistuvat osat mukaan downswingissä.

Kireyden aikaansaaminen bäkärissä edellyttää kiertymistä liikeosien äärirajoille, mutta se on ihan sama, missä ne äärirajat kullakin golffarilla ovat.

Siksi hyvien pelaajien pelaajien joukossa on pitkää, pätkää, lihavaa ja laihaa. Golftekniikan tuntemus maailmalla niin surkealla tasolla, ettei ihmisen fyysisellä suorituskyvyllä ole asian kanssa mitään tekemistä.

Kai sillä nyt jokin merkitys on kuinka pitkä se bäkäri on? Riittävän kiihtyvyyden aikaan saamiseksi tarvitaan kuitenkin riittävän pitkä matka kuljettavaksi, tai sitten rakettimoottori aiheuttamaan tuo kiihtyvyys. Vaikea on lyödä palloa pitkälle 10 cm taakseviennillä…

Sulle kyllä tekis hyvää pieni tauko golfpisteestä. Joka asiaan pitää keksiä joku helvetin tyhmä argumentti.

Tiiätkö muuten mitä! Golf kannattaa lopettaa silloin kun forward press on pitempi kuin bägäri. Kehotan kokeilemaan.