Re: Frisbee golf-heitto ja golf-lyönti analogia ? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluFrisbee golf-heitto ja golf-lyönti analogia ?Re: Frisbee golf-heitto ja golf-lyönti analogia ?

#207045 Ilmoita asiaton viesti

Minä ammuin nuorempana skeetiä haulikolla. Olin SMY:n jäsen ja ampuminen tapahtui Viikin radalla. Skeetissä vartalo kiertyy oikealle tai vasemmalle, riippuen tietysti siitä, kummasta tornista kiekko lähtee. Ja lähti kummasta vaan, niin aina vartalo kiertyy edes takaisin. Varsinkin kaksoiskiekoissa. Lopetin savikiekon ammuskelun, kun Viikin rata suljettiin.

Sitten nuorempana heitin kiekkoa. Siinähän vartalo myös kiertyy ja aivan saatanasti kiertyykin. Välillä kiertyy niin, että ei meinaa pysyä ringissä. Tästä tulee yliastuttu ja suoritus hylätään. Kiekonheitossa on muitakin tapoja tulla hylätyksi, mutta kun tämä ei ole sääntöpalsta, en puutu nyt niihin.

Sitten pelasin jääkiekkoa rightin puolelta. Senkin lajin myös lopetin.

Fribeetä heittelin aikoinaan koiralleni. Se tykkäsi noutaa sitä. Sitten koira piti lopettaa, niin lopetin fribeen heittelyn.

Kun ajatteln tätä monipuolista vartalonkiertotaustaani, en ihmmettele yhtään, että svingini on silmiähivelevän sulava. Sunnuntaina pelasin ysin alle bogin ja lopetin golfin pelaamisen. Tältä kaudelta.