Re: FGMA:n ja SGKY:n seminaari - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf-yhtiöt uuteen nousuunRe: FGMA:n ja SGKY:n seminaari

#411051 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (2.12.2013 21:22:57)

Nips kirjoitti: (2.12.2013 18:58:55)
Kyseisessä jutussa

Jutun parasta antia on Hjalliksen osuus:
”Harmistuneita on löytynyt varsin paljon myös Kulloon osakkaista. Kun osakkeiden myynti aloitettiin, se toteutettiin pitkälti verkostoitumisen kautta ’kaverilta kaverille’, melkoisten tuottolupausten saattelemana. Alueelle oli piirretty kaksi 18-reikäistä kenttää. Vain yksi syntyi, toinen haihtui suunnitelmista unholaan.

Yhtiöjärjestyksen mukaan vain aktivoiduista osakkeista maksetaan vastiketta, joka oli kaudella 2013 yksi pääkaupunkiseudun korkeimmista, 1440 euroa niille, jotka eivät ole maksaneet velkaosuuttaan pois

Osake on myös menettänyt arvonsa eivätkä osakettaan myyvät pääse niistä irti edes lahjoittamalla. Vuosien saatossa Kulloossa on ollut isoja riitoja perustajaosakkaiden ja osakkeita anneissa tai jälkimarkkinoilta hankkineiden kesken.

Lääke golfosakkeiden arvon nousuun Hjalliksella oli sama kuin aina aiemminkin.

’Kenttien pitäisi pääkaupunkiseudulla päästä yhteisymmärrykseeen siitä, että ne sulkisivat starttiajat osakkailleen, muut voisivat tulla pelaamaan greenfeellä 120 euron hintaan. Näin saisimme kysynnän elpymään’, Harkimo laskee.

’Mutta kaikkien kenttien pitäisi olla mukana, tästä ei saisi yksikään ripsua Mua vituttaa se, että kaiken maailman turhapuroja lasketaan puoli-ilmaiseksi kentillemme greenfeellä’, hän viestitti.

Päättyneellä kaudella Kulloo oli pyhittänyt entistä enemmän aikoja osakkaille, sama linja jatkuu myös 2014.

’Teemme hieman tappiota tänäkin vuonna, 2014 etumerkki tuloksen edessä on kuitenkin jo plussa’, Harkimo valaa uskoa tulevaisuuteen.”

Tarinan kaari kiteytyy hienosti. Ahneus, vedättäminen, todellisuus iskee, riidat, ulkopuolisen syyllisen etsiminen ja osoittelu, epärealistinen pelastussuunnitelma, katteettomat lupaukset. Missä exit?
Voi olla että kyrillisten aakkosten opiskelu kannattaa aloittaa muuallakin kuin Ilmalan suunnalla.

Mua oikeesti v**aa turhapuroja enemmän ajatella sitä että mesenaatit ja tällaiset hait pulikoivat samassa ammeessa. Arvaa kummalle käy huonosti.

Jos yhtiöjärjestys on laadittu päin persettä niin siitä ei kannata turhapuroja syyttää. Ja sitten tuossa ollaan kartellia perustamassa, kun homma menee reisille. Voi helvatun käsi näitä pisnesneroja.