Re: ET:n karsinnat - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#219038 Ilmoita asiaton viesti

juza21 kirjoitti: (9.12.2010 17:30:53)
siis kaikilla härmäläisillä on jo jonkunlainen kortti taskussa, joka jannu tulee pelaamaan ens vuonna eurooppa tourilla. nyt on kyse enää siitä että minkälainen kategoria tulee. ja tämä kategoriahan tulee määräämään sen kuinka pääsee pelaamaan.
tässä esimerkki viime kaudelta.
viimme vuoden karsinnoista 15 kpl sai sen parhaan kategorian mitä karsinnoista voi saada. en tarkkaan tiedä kuinka sillä kortilla pääsi pelaamaan, mutta kaikkihan on sen jälkeen kiinni siitä kuinka menestyy niissä kisoissa joihin pääsee. muistelkaapa kuinka roope kakko pelas mukavasti ku sai näyttö paikan toissa vuonna. oli aika hilkulla että ansiot olis riittäny hyvään kategoriaan seuraavalle kaudelle. aina kun on 10 sakissa jossain kisassa avautuu automaattisesti pelipaikka seuraavaan kisaan, poislukien tietenki majorit ja jotkut muut nk. isot kisat. on se kulkaa kova ammatti, mutta tällä hetkellä näyttää tosi hyvältä.

Selvennetään tätä juza21:n postausta elikkä ’ratakiskoversio’:

ET- karsintojen 30 parasta saavat kategorian 11. seuraavalle kaudelle.

Sijaluvut 30. alapuolella, mutta cut selvitetty, oikeuttavat kategoriaan 14. ET:llä ja kategoriaan 7. CT:llä seuraavalle kaudelle.

Finaalivaiheen pelaajat, jotka eivät läpäisseet cut- rajaa, saavat kategorian 12. CT:lle seuraavalle kaudelle.

Pari käytännön huomiota alla:

Viimeisen kuuden vuoden aikana on kategorialla 11. päässyt pelaamaan keskimäärin 18 kilpailua ET:llä.

Karsintojen kautta ET- kortin saaneista 30 pelaajasta viimeisen kuuden vuodenaikana on kortin säilyttänyt parhaimmillaan 14 pelaajaa ja alhaisimmillaan 8 pelaajaa.

Statsit eivät ole vertailukelpoisia kuutta vuotta pidemmällä aikavälillä, sillä 2005 ET- karsinnoista kategorian 11. sai 35 pelaajaa nykyisen käytännön 30 pelaajan sijaan.