Re: Etiketti kentällä – mikä ärsyttää? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäEtiketti kentällä – mikä ärsyttää?Re: Etiketti kentällä – mikä ärsyttää?

#518666 Ilmoita asiaton viesti

Yhdyn edelliseen. Huomauttaminen asiallisesti yleensä auttaa ja oma esimerkki.

Minua ehkä eniten kiusaavat pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita kertomaan kaikki muistamansa golflyönnit ja kierrokset. Yleensä he myös analysoivat omaa peliään ääneen. Ihanko mua kiinostaisi miksi se juuri tällä kertaa slaissasi tai duffasi tai lensi liian pitkälle??????? Onneksi tämä ei kauheasti vaikuta omaan peliini, mutta kuuntelisin jotain muuta.

Herne menee nenään yleensä jos saman jannun palloa etsitään lähes koko ajan. Kun kaveri ei viitsi itse seurata palloaan… ’Tähän johonkin raffiin se tuli’ Ja pallo saattaa olla 50 metriä eteenpäin tai taaksepäin. Maamerkkejä voisi käyttää.

Minulle ei tuota vaikeuksia seurata muiden peliä ja palloja, koska se kuuluu mielestäni ainakin hyvään käytökseen, mutta rajansa kaikella. Kun jollain pelaajilla se pallo on aina jossain muualla kuin väylällä, niin silloin olisi hyvä – jo pelin nopeuttamikseksi- seurata omaa palloa loppuun asti, eikä voivotella tai heitellä sitä draiveria. Joka muuten tuntuu olevan jollain pelaajilla se ainoa maila avauksiin vaikka ei sillä juuri kulkisikaan.?

Nää pari juttua ehkä eniten häiritsee ja onhan niitä muitakin. Varmasti itsellänikin jotain…