Re: Etiketin mukainen pukeutuminen – harmi vai hyöty - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäEtiketin mukainen pukeutuminen – harmi vai hyötyRe: Etiketin mukainen pukeutuminen – harmi vai hyöty

#518447 Ilmoita asiaton viesti

Olen samaa mieltä, että raja on vedettävä johonkin. En kannata esim. pelaamista ilman paitaa tai uimahousuissa. Tai esim. naisilla bikinit häiritsisivät todella pahasti. Siis omaa peliäni.

Mutta kuten totesit, pukeutuminen kehittyy. Mielestäni voisimme seurata maailman ja skandinavian johtavien golfmaiden (USA ja Ruotsi) esimerkkiä ja vapauttaa kauluksettomattomat t-paidat ja farkut pannasta. Tiedän, tiedän, että eliittiklubeilla ko. maissakaan ei hyväksytä em. asuja. Mutta jos PGA tourin kilpailussa hyväksytään kaulukseton paita (mielestäni ainakin J. Dalyllä on ollut joskus ihan tavallinen swetari), ei meidän tarvitse esittää hienompaa.

Siitä olen eri mieltä, että pukeutuminen ja turvallisuusajattelu tai kentästä huolehtiminen olisivat jotenkin kytköksissä toisiinsa. Yhtä hyvin voisi väittää, että kaikki nuoret ovat huonokäytöksisiä, koska pukeutuvat niinkuin tekevät.

Mutta hyvä keskustelunaihe, Jaska.