Re: Etelä-Suomen parhaimmat kentät - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäEtelä-Suomen parhaimmat kentätRe: Etelä-Suomen parhaimmat kentät

#413839 Ilmoita asiaton viesti

Q8 kirjoitti: (3.8.2013 12:20:08)

petsari kirjoitti: (3.8.2013 1:48:15)
Olen pelanut kohtuullisen usein Linnan kentällä ja en pidä muutamien väylien sokkogreeneistä..En ymmärrä mitä hyvää on tavoiteltu niitä suunniteltaessa.

Nämä sokkogriinit ovat epämiellyttäviä myös Kytäjällä, erityisesti SE:n etuysillä. Mutta kenttää paikalle sovitettaessa on varmaankin käytännössö mahdotonta tehdä aina alaspäin viettäviä väyliä. Joskus sitä on taas kuitenkin kavuttava ylös, ainakin tiiaamaan. Eli hyväksyn ne pakonsanelemina. Ja esteethän näkyvät kenttäoppaasta, eikä niihin ole pakko lyödä.

Kyllä ne greenibunkkerit ja muutkin esteet pitää jollain keinolla olla näkyvissä ja Kytäjän SE-kenttä poikkeaa juuri tässä suhteessa..siellä ei taida olla yhtäkään korotettua/ylämäessä sijaitsevaa griinibunkkeria tai muutakaan estettä yllätyksenä/piilotettuna.

Tarkoitan tällä sitä että kenttä ja greenille lähestymiset voidaan myös suunnitella ja toteuttaa niin ettei tarvitse katsella oppaista missä esteet sijaitsee vaan ne näkee jo siinä vaiheessa kun yähtäillään ja kohdistetaan lyöntiä greenille..Siis ainakin silloin kun ollaan sellaisella alueella mistä suunnittelija on tarkoittanut lähestymiset tapahtuviksi..