Re: Erilaiset painotukset - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaan vai yhtiön etu?Re: Erilaiset painotukset

#531035 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (21.7.2014 13:54:30)

MacG kirjoitti: (21.7.2014 13:39:00)

Minulle on ihan sama pelaatteko ilmaiseksi, mutta tuo väittämäsi ’töistä’ kyllä hieman ontuu (jos et halua tarkemmin perustella) ja voisit ihan rehellisesti myöntää että tämä on vaan sellainen etu joka on ammatinvalinnan kautta saavutettu (sama kuten seurojen kapteeneilla). Etuja on maailma pullollaan joten tuskinpa kukaan niistä herneitä nenäänsä vetää. Toiset saa jotain, toiset jotain muuta.

En pidä mitenkään epäoikeudenmukaisena tuota järjestelyä. Sen sijaan kummastelen millä valtuuksilla Golflilitto antaa seuroille kaksi maan kattavaa vapaakorttia jaettavaksi kunkin yhdistyksen hallituksen sisällä. Eihän kenttäyhtiöllä ole minkään valtakunnan velvollisuutta päästää ketään ilmaiseksi pelaamaan moisella kortilla, mutta näin vain tapahtuu. No, se on jokin kummallinen ikiaikainen järjestely, jota kukaan ei uskalla muuttaakaan eivätkä kenttäyhtiötkään näytä asiasta suurta älämölöä nostavan.

En minäkään pidä sitä epäoikeudenmukaisena vaan tosiaankin eräänlaisena ammattikunnan herrasmies (nais) privileegiona joka on myöskin varmaan samanlainen ikiaikainen järjestely joka ollut voimassa anno domino lähtien.