Re: Erilaiset painotukset - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaan vai yhtiön etu?Re: Erilaiset painotukset

#531034 Ilmoita asiaton viesti
ts

MacG kirjoitti: (21.7.2014 14:26:25)

ts kirjoitti: (21.7.2014 13:48:29)

MacG kirjoitti: (21.7.2014 13:39:00)

Minulle on ihan sama pelaatteko ilmaiseksi, mutta tuo väittämäsi ’töistä’ kyllä hieman ontuu (jos et halua tarkemmin perustella) ja voisit ihan rehellisesti myöntää että tämä on vaan sellainen etu joka on ammatinvalinnan kautta saavutettu (sama kuten seurojen kapteeneilla). Etuja on maailma pullollaan joten tuskinpa kukaan niistä herneitä nenäänsä vetää. Toiset saa jotain, toiset jotain muuta.

Miten se nyt sitten ontuu?

Itse olen pelannut kotimaassa vieraskentillä tänä vuonna 4 kierrosta. Kaksi puhtaasti valmennustyönä, yhden maksaen 80e hyväntekeväisyyskisan osanottomaksuna ja yhden omaksi ilokseni. Joskus sinne mennään myös viemään asiakkaita, kuten esim matkanjärjestäjänä ja kyllä se työtä on silloinkin.

Taitaa sinulla olla kovin rajoittunut käsitys pron työstä ja siitä jälleen kerran älyttömät kommentit. Tietämättömyydestähän ne lähtee, joten annettakoon anteeksi.

Siis ihan oikeestiko kuvittelet, että meikäläiset jaksaa lähteä tuonne vieraskentille huvikseen pelaamaan ja että se olisi sen kautta jokin ammatillinen etu?

Niin, oiva osoitus jälleen kerran että sinun kanssasi on täysin mahdotonta käydä asiallista keskustelua.

Oliko tässä nyt taas se kuuluisa hokemasi ’vastapalloon’, jos oli niin minkä kohdan kirjoittamastani koit henkilökohtaisena hyökkäyksenä?

Jos luet tekstin tarkkaan ja oikein pinnistät niin saatat ehkä ymmärtää että tämä oli lähinnä jatkoa nimimerkki pöljän postaukseen, (poislukien tuo kysymys vieraskentillä töissä olemiseen joka mielestäni oli ihan asiallinen kysymys) jossa spekuloitiin eri järjestöjen mahdollisuutta pelata ilmaiseksi.

Sulle saatta tulla yllätyksenä myös se tosiasia, että Suomen PGA:ssa on myös muita kuin sinä, näistä tunnen useita ja usean kanssa pelailen eri kenttiä. Kertaakaan nämä eivät ole GF:tä maksaneet vaan homma on hoitunut PGA korttia vilauttamalla. No problem.

Kuten sanottu, mulle se ei ole ongelma ja tämä etuus heille (teille) suotakoon. Sinun tapasi yleistää asioita on myös hieman huvittavaa ja olisi ehkä parempi jos puhuisit vain omasta puolesta siitä kuinka paljon kukin pelaa missäkin, kun että omavaltaisesti puhut koko PGA:n puolesta.

Ja lopuksi vielä, kyllä minä varsin tarkkaan tiedän ’oikean’ pron työstä, työ jonka ei pitäisi mahdollistaa yli 17.000 viestin kirjoittamisen tälle + muille foorumeille 🙂

Näyttää olevan mahdotonta käydä asiallista keskustelua kanssasi, kun suutut heti jonkun oikaistessa typeriä heittojasi. Sitten työnnät päätä pensaaseen ja koitat väistellä, kun huomaat olleesi hölmö kysymykselläsi.

Mutta ymmärrän myös että nuo muut prot eivät ole kierroksestaan kanssasi maksaneet. Se se varmasti vasta työstä käykin.

Mutta ilmeisesti huomasit sen oman väitteesi ontuvan ja koitahan seuraavan kerran palata palstalle ilman typeää hyökkäystä yhtä ja tiettyä henkilöä kohti joka ainoa kerta, niin varmaan sitä asiallistakin keskustelua syntyy, kuten tässäkin ketjussa on ollut paljon.