Re: ’Episode 5 – Elitismin vastaisku’ - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistä’Episode 5 – Elitismin vastaisku’Re: ’Episode 5 – Elitismin vastaisku’

#517022 Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Zapal keskustelu ’järkiintyy’

Saisi sitä nämä golfasiantuntijat, erilaiset ’Lassit’ suorittaa sen selostajan GreenGardin. Liitän tähän vielä sen ’helmen’, sitähän tämä on, tosin asia avautuu vain golffareille ja heillekin vain moneen kertaan lukemalla ja silloinkin kirjavasti:

’ … Muiden vieraiden suhteen oltaisiin kriittisiä. … … Ongelmallisiin kaukojäseniin pitäisi tälläisellä kentällä aina suhtautua nuivasti. He ovat vapaaehtoisesti valinneet ’pay & play’ -elämänmuodon eli pelatkoon siellä missä voivat. Tässä asiassa ei raha ratkaise vaan periaate. …’

Tuota on sitten luettu ja kuten viestiketjustakin näkee niin on se kirjavasti tulkittu. En ole ihan varma onko ’Lassit’ tulkinneet tahallaan ’vedättäen’, mutta rajaisin tuossa muutamaa asiaa:

– nuiva suhtautuminen: tällä varmaan tarkoitetaan puuttumista GF hintaan, vieraiden aika- ja tasoitusrajoitteisiin, mutta tämä ei SAA tarkoittaa sitä, että kenttä kutsuu ja pelaajat ovat eri mieltä (hätistelevät ’kuokkijoita’ kentältä pois)

– valinneet ’pay & play’: selkeä kanta tämä on hyvä periaate, tämähän on perusteltu hyvin tässäkin viestiketjussa.

– Ongelmallinen kaukojäsen: tästä ei kyllä saa kirjoittajan ajatusta selville, jos ’lassit’ tarkoittavat sitä, että kentällä pitää golffareiden toisiaan ’mulkoilla’ tai muutoin suhtautua nuivasti. Eikö tuo tarkoita sitä, että ’lassien’ pitäsi uusia GreenCard kurssi tai lähettää uudellen etikettikurssille.

– Tässä asiassa ei raha ratkaise vaan periaate: Mitä tämä tarkoittaa a) (kauko/epäkauko)jäsenen kohdalla b) kenttäyhtiön kohdalla. En uskalla edes tulkita. Luultavasti tämä on jokin ’sulkeutuneen klubin’ sanonta, joka on irronnut asiayhteydestään.

Saunan lauteilla puhutut lausahdukset täytyy pitää ’saunan sisällä’.