26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäEpäsuosituin Ykkönen?Re: Epäsuosituin Ykkönen?

#369721 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Heh heh, menee jo aika rajuksi kun taalla ruvetaan toisia kutsumaan perseennuolijoiksi. Noh, niinhan se on, etta kun argumentit loppuu, niin sitten mennaan henkilokohtaisuuksiin. Itse en siihen kuitenkaan ala.

Vieraspelaajalle sanon, etta en millaan tapaa vaheksy Vijayn maailman ykkospelaajan tittelia talla hetkella. Painvastoin, olen hyvin tyytyvainen, etta vihdoinkin huipulla on kilpailua ja viikosta toiseen, ja ennen kaikkea Majorista toiseen, voittajaa on vaikeaa, jopa mahdotonta etukateen veikata. Eli niin kun sanoin jo aiemmin, tama on lajille hyvaksi, etta dominaattoria ei ole. Silloin kun Tiikeri oli parhaimmillaan (1999-2001), se se vasta harmitti kun puhuttiin kaverin tappavan koko lajin ollessaan niin hyva. Nyt kun han pelaa kuten muutkin huiput, han on kuulemma ylimainostettu?

Mita tuossa edellisessa viestissa toin esille, oli vain kylmia faktoja/tuloksia. Niihin mulla ei ole osaa eika arpaa. Eika varsinkaan mun p:n nuolemisella. Totesin jo aiemmin, etta olen Ernie ja Sergio fani, en Tiikeri fani, vaikka mies kasittamattoman hyva onkin.

Lisaksi nuo Tiikerin huonot fairway ja griini-osumat on hyva osoitus siita, etta vaikka kundi on niissa varsin keskitasoa nykyaan, niin silti tulosta syntyy. Rautapeli on siis edelleen varsin huimaa. Vois meinaan tarkastella miten muut pelaajat hanen ymparillaan noissa rankingeissa ovat parjanneet kisoissa…

Ja Vijaysta lopuksi: en ole sanonut kaverista pahaa sanaa talla palstalla. Sanoin vain, etta hanen luonteensa on hyvin erilainen kuin monien muiden ja siksi han ei ehka ole niin suosittu kuin monet muut.