Re: Ei mee jakeluun - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötEi mee jakeluunRe: Ei mee jakeluun

#290680 Ilmoita asiaton viesti
KL

Sohlo kirjoitti: (7.5.2009 14:00:07)
Hiukan ihmetyttää tässä tuo väärä pallo tässä tapauksessa. Onko peliin dropattu löytöpallo väärä pallo? Eikös pallosta tule pelipallo kun se dropataan peliin? Tässä tapauksessa ihan sama mun mielestä onko pallo pelaamattomissa vai kateissa ryteikössä kun alkuperäisen lyönnin paikalta lyödään uutta. Tietty jos ryteiköstä poimittu pallo oli kaverin pelissä ollut pallo niin tilanne on tottakai eri.

Varmaan olen taas ihan kujalla näistä sääntötulkinnoista, eli viisaammat ottakaa kantaa.

En ole välttämättä viisaampi, mutta otan kantaa (ei tule yllätyksenä kenellekään…).

Tourilla on omat sääntönsä palloista, eli metsästä löytyneen pallon droppaaminen ja sen pelaaminen aiheuttaa jonkun rangaistuksen, jos se ei ole samaa merkkiä ja numeroa kuin pelaajan pallo.

Muutoinhan sääntö 28 antaa mahdollisuuden dropata jonkun toisen pallon kuin sen, joka pelaamattomassa paikassa on. Jos pelaaja marssii metsään, löytää pallon, joka ei ole kenenkään oelissä oleva pallo ja jonka luulee olevan hänen ja droppaa pallon bunkkaan, hän tietämättään noudattaa sääntöä 27-1, joka myös sallii pallon vaihtamisen. Näin ollen pelaaja ei mielestäni pelaa väärää palloa, vaan pelissä olevaa palloaan. Sillä mitä pelaaja sanoo, ei ole käsittääkseni mitään merkitystä, kunhan hän toimii sääntöjen mukaan.