28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
#396872 Ilmoita asiaton viesti

EFC kirjoitti: (18.3.2009 17:38:21)

KL kirjoitti: (18.3.2009 16:15:52)

Mutta oman seuran jäsenet ovat ok? Voi että se oma napa on niin tärkeä!

Jotakuinkin näin, lajin perustaidot opetellaan omalla tutulla kentällä ja sitten vasta lähdetään vieraskentille pelaamaan. Se nyt vaan on niin että vaikka mr 54 pelaa kotikentällä vielä kohtuu vauhtia, niin meno hidastuu vieraissa aikalailla.

Aikanaan mua jännitti aivan hirvesti kun hyvinkäälle läksin ensimmäistä kertaa oikein 18 reikäisä kiertämään. Kotikenttää mulla ei ollut mutta olin onnellinen että oli tälläinen mahdollisuus kokeilla lajia. Ja silloin ei ollut kaiken mahdolllistavaa Supergolfia. Meitä oli kaks viisnelosta mutta 4m mittaisista lyönneistä huolimati pysyimme meille tiskiltä annetun aikataulun mukana heleposti. Tuskin siitä hitammaksi oltais tultu vaikka olisi ollut Supergolf olemassa. Pelaajan vastuulla se pelinopeus on pelitaidoista tai maksutavoista riippumati.

Mut siis niin. Supergolf kauppaa pelioikeuksia kymmenen kappaleen nipuissa. Hitaampi hämmentyy sanamuodosta niin että miten sitten nykygolfari? En löytänyt sivuilta muuta kuin ostoskanavamaista hulinaa. Mitään itse pelaamiseen en löytänyt. Vain ajanvarauksiin ja niiden monipuolisen manipulointii liittyvää mainoshenkistä tohtusta. Ehkä ne ovat uudenaikaisen golfvaikuttajan virtaviivaistetut suunnat ja linjat jotka ovat koko valtakunnan golfin parhaaksi. Nykyihminen tarvitsee mutkattomia juttuja. Ja ne tämän on saatava.