Re: Dubai desert classic - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#218086 Ilmoita asiaton viesti
ts

Ulkomaille kirjoitti: (11.2.2011 22:21:14)

ts kirjoitti: (11.2.2011 22:12:43)
Oletko miten hyvin perehtynyt yipsin syntyyn ja kehittymiseen ja kuinka paljon ylipäätään tiedät asiasta. Siinä on periaatteessa vain yksi positiivinen asia: tyhmään se ei yleensä iske 🙂

Käytännössä tiedän vain sen mitä olen joskus tv selostajien kuullut kertoneen. eli en kovinkaan paljoa. Kyseessä on varmasti hyvin kiusallinen homma jos ammatikseen pelaa.

Tuosta voit aloittaa aiheeseen tutustumisen. Ei se ole kiusallinen homma. Se on täyttä helvettiä.

Mutta Sergion tapauksessa on toki taustalla muutakin joka nähdäkseni liittyy hänen tapaansa lyödä palloa. Se mikä siinä on loistavaa, saattaa olla lähipelissä ja putissa totaalinen tuho, jos pelaaja ei pysty differoimaan noita suorituksia täysin erilleen, joka taas on ihmiselle erittäin vaativa homma.

Hogan ei pitänyt puttaamisesta, ei tainnut pitää Moekaan. Täyden lyönnin reaktiiviset impulssit käsissä kun välittyvät chippeihin ja puttiin, pitää ne tunnistaa ja oppia jotain uutta. Veikkaan että Fukke ainakin tietää mistä puhun. Sitä en tiedä ovatko Sergio ja taustat tämän ymmärtäneet, eikä oikeen kehtaa mennä kysymäänkään. Tai saattaahan tuota vähän viikon päästä ainakin välikäden kautta kysellä.