Re: Dropattu pallo osuu tiitikkuun, teoreettista pohdiskelua pudotusalueen rajoista - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötDropattu pallo osuu tiitikkuunRe: Dropattu pallo osuu tiitikkuun, teoreettista pohdiskelua pudotusalueen rajoista

#279209 Ilmoita asiaton viesti
ts

vieraspelaaja kirjoitti: (26.7.2012 22:53:04)
Pelaaja lyö pallon sivuvesiesteeseen ja päättää vapautua kahden mailanmitan sisälle ylityskohdasta. Tarkkana ihmisenä hän maalaa pudotusalueen tarkasti oikein karhunlangan paksuisella maalisuihkella . Pudotusalueesta muodostuu tasakylkinen kolmio, jonka toinen pitkä kylki osoittaa vesiesteen rajan, toinen pitkä kylki osoittaa ylityskohdan millintarkan etäisyyden lipusta, kolmas lyhyt sivu osoittaa tarkasti kahden mailanmitan pituuden ylityskohdasta.
Pelaaja pudottaa pallon ensin vesiesterajalle, pallo jää rajan päälle. Droppi on uusittava, pallo oli vesiesteessä.
Toisen pallon pelaaja pudottaa kolmion toiselle pitkälle kyljelle, pallo jää rajan päälle. Droppi on uusittava, koska pallo on vähän lähempänä lippua kuin alkuperäinen ylityskohta.
Kolmannen kerran pelaaja pudottaa pallon kolmion saman pitkän kyljen ja lyhyimmän sivun risteyskohtaan, pallo jää kolmion kykien risteyskohdan päälle. PItääkö droppi uusia? Miten tilanne muuttuisi dropin uusimisen kannalta, jos pudotusalueen kyseinen kulma olisi merkitty maaliviivan sijasta esim. tiitikulla?

Siten, että tuossa tapauksessa se osuu maahan, eli kentän osaan. Ei se maali sitä muuksi muuta. Tiitikkuun osuessaan se ei koskaan osu kenttään.