Re: Driverilla (suoraan) lyöminen? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäDriverilla (suoraan) lyöminen?Re: Driverilla (suoraan) lyöminen?

#369781 Ilmoita asiaton viesti

Aijai..niin tuskallisen tuttu ongelma itsellekkin tuo Draiverin slaissi. Nyt viime aikoina tuntuu, et oon saanu jo vähän itseluottamusta tollekkin saralle.

Joku viikko sitten lueskelin kaikenmaailman teorioita slaissin korjaamiseen duunissa. Ja sit duunin jälkeen kiekalle. Ekassa draivissa sitten pää oli täynnä kaikkia vinkkejä, ja sellanen oli tuloskin sitt. Aivan käsittämättömän huono swingi ilman mitään kontrollia.

Kakkostiillä v’¤%’tti jo aika lailla. Päätin unohtaa kaikki ohjeet, ja menin pallolle kroppa ja kädet täysin rentoina…swingasin rennosti…..täydellinen osuma ja pallo oli pitkällä ja keskellä.

Siit lähtien oon koittanu säilyttää ton melkeen täydellisen rentouden kropassa(myös gripissä), ja swingata ehkä hiukan hiljasemmalla ja rauhallisemmalla temmolla. Tulokset on ollu aika lupaavia.

Uskonkin, et iso osa slaisseista johtuu vaan yksinkertasesti omaan taitotasoon nähden liian kovasta ja nopeesta lyönnistä….oma kroppa ja kädet ei oo synkrossa. Eiköhän sitä voimaa voi sitten ajan kuluessa lisäillä takas lyöntiin.