Re: Dresscode - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäDresscodeRe: Dresscode

#414176 Ilmoita asiaton viesti

Golfinn kirjoitti: (24.7.2013 20:01:28)
Vaikka itse kuljen rikkinaisissa farkuissa ja t-paidassa suurimman osan vapaa-ajasta, niin perhana kun tytot edustaa SUOMEA virallisessa tilaisuudessa ja yhdella on rikkinaiset farkut, niin onhan se nyt aikamoinen fiba. Mita niille/sille tytolle on opetettu etiketista tai ihan yleisista tavoista?

Muuten vetakoon vaikka perse paljaana, ei mitaan valia, mutta kun edustaa maataan virallisessa tilaisuudessa, niin kattois nyt vahan mita laittaa paalle.

Toisaalta kun katselee noita naisten paatoureja, niin onko tuo nyt mikaan ihme. Iso osa pelaajista nayttaa lahinna maksullisilta naisilta, ei golf-ammattilaisilta. Miesten Toureilla on tiukat saannot pukeutumisesta ja mm tatuoinneista. Naiset saa vetaa puolialastomina pornoleffa -look paallansa lol. Edelleen, mulla ei sellasta lookkia vastaan ole mitaan. Mutta etta ammattilaisgolfturnauksissa, joissa on saannot ja etiketit… Taitavat vaan hakea enemman katsojia, kun pelillisilla esityksilla niita ei sinne kentan reunoille juurikaan eksy.

Näiden on täytynyt tietää, että tuossa lehdistötilaisuudessa otetaan myös kuvia ja kuitenkin arvostelukyky on täydellisesti pettänyt. Tuon jälkeen on vaikea enää uskoa pelilliseenkään menestykseen. Onko joku joskus nähnyt jonkin muunmaalaisten esiintyvän tuollaisissa asuissa? Metsäläisyytemme saa taas uutta polttoainetta vahvistuksekseen.