Re: -> Dosto - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#292442 Ilmoita asiaton viesti

Tuli tuossa eilen pieni ongelma koskien ilmassa kulkevaa sähkökaapelia joka oli näkyvyysalueen ulkopuolella. Avasin ja pallo kaarsi hieman oikealle puiden taakse, kuului kolahdus ja hieman ihmettelimme olisiko se voinut osua johonkin puuhun. Paikalle tultaessa palloa etsittiin puiden lähistöltä sitä kuitenkaan löytämättä. Olin lyönyt varapallon kun matkalla sen luo huomasin ensimmäisen pallon raffissa makaamassa ja pallon yläpuolella kulki paksuhko sähkökaapeli. Kaapelin ympäristöstä ei ollut puita eikä tolppaa ainakaan 20 metrin säteellä. Kyseessä oli kuitenkin harjoituskierros joten sillä jatkettiin, kun ei enää pimeyden vuoksi viitsinyt tallustaa yli 200 metriä taaksepäin.

Nyt siis kysymys kuuluu, että pitääkö sähköjohtoon tai tolppaan osumisesta olla varma näköhavainto. Riittäkö todennäköinen syy, ääni ja alastulopaikka oletukseksi siitä että pallo on siihen kaapeliin osunut ja lyönti olisi uusittava.

Varapalloahan ei kai voi käyttää lyönnin pakollisena uusimispallona, koska siitä oli lähtenyt neljäs lyönti mikäli sillä olisi jatkanut.