Re: CSA käytäntö - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
#290792 Ilmoita asiaton viesti

Nipa kirjoitti: (17.6.2009 21:05:58)
Itse järjestelmässä minua hämää, että varsin helposta asiasta on tehty CSA:n myötä aikamoista tiedettä. Aiemmin kisakierroksen jälkeen tiesi heti, miten tasoituksen suhteen kävi. Nyt se selviää joskus kisan päätyttyä, jos silloinkaan, koska osa seuroista ei ole vielä ilmoittanut CSA-arvoa tuloksissaan. Tämän suhteen varmaan tilanne paranee.

Ei sitä aiemminkaan oman kisakierroksen jälkeen heti tiennyt. Jos olit pelannut huonon kierroksen, niin aiemminkin sinun piti odottaa, että kisan lopulliset tulokset julkistetaan ja tarkistaa sitten, täyttyikö nk. 10% sääntö. Vasta sen jälkeen tiesit, huonontuiko tasoituksesi vai ei.


Vaikka Nexgolf ja Golfbox hoitavatkin tasoitukset suoraan OMIEN jäseniensä tasoituksiin, uskallan väittää että ainakin näin aluksi ilmoitetaan vääriä tasoituksia esim. tilanteessa, että pelaa Golfboxin alaisella kentällä ja oma seura käyttää Nexgolfia. Silloin koko vastuu siirtyy pelaajalle ja kun suuri osa seuroistakin on tällä hetkellä äimän käkenä koko järjestelmästä, on varmaan 90% pelaajista täysin tietämättömiä koko asiasta.

Vastuu omasta tasoituksesta ja sen oikeellisuudesta on AINA pelaajalla itsellään (golfin sääntö 6-2b). Vastuu ei missään olosuhteissa siirry GolfBoxille, NexGolfille tai millekään muullekaan tasoitusrekisterille. Eli pelaaja itse vastaa aina siitä, että tasoituskilpailussa hänelle on tuloskorttiin merkitty oikea hcp. Näin ollen pelaajan pitää aina muistaa tarkistaa tuloskorttiin mahdollisesti automaattisesti etukäteen tulostettu hcp-luku.