Re: Club Golf Valderrama - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäClub Golf ValderramaRe: Club Golf Valderrama

#512054 Ilmoita asiaton viesti

Kenttä on todella hienossa kunnossa ja fasiliteetit kohdallaan, mutta jos joudut maksamaan normaalin greenfeen niin kalliiksi tulee. Lisäksi oikeutesi vieraspelaajana ovat melkoisen rajoitetut. Suosittelen että yrität tehdä tuttavuutta jonkun jäsenen kanssa, sillä jäsenen vieraana sinulla on oikeastaan samat oikeudet kuin jäsenelläkin ja maksat kierroksesta 6 (kuusi!) euroa kun normaali GF kustantaa muistaakseni 240 €! Jokaisella jäsenellä on rajoittamaton vieraiden kutsumisoikeus – ainoa rajoitus on että sama vieras ei voi käydä pelaamassa enempää kuin 7 kertaa vuodessa.

Kenttä tosiaan on hieno ja hyvässä kunnossa (täytyykin olla – viimeeksi kun vierailin siellä, oli kentällä selvästi enemmän henkilökuntaa kuin pelaajia), greeni ovat todella upeat ja nopeat. Edget ovat paremmat kuin useimmat suomaliset greenit! Muutamalla väylällä on todella inhottavia puita, tyyliin Talin 18, joten kuten golfissa yleensäkin, pärjää Valderramassa parhaiten järkipelillä.

Toinen erittäin suositeltava kenttä siinä muutaman kilometrin päässä on Sotogrande (heh), joka kenttänä mielestäni vetää lähes vertoja Valderramalle. Kunto on ihan yhtä hyvä ja hintataso selkeäasti edullisempi, GF muistaakseni 170 €. Lisäksi Sotograndeen pääset klubille ihmettelemään ja vaikka syömään (suosittelen), Valderramaan et pääse edes parkkipaikalle ilman GF:tä tai jäsenen kutsua. Lisäksi Sotograndessa on erittäin hyvä 9 reikäinen kenttä (2 x par4, 7 x par3) jonka rajaton käyttö muistaakseni sisältyy GF:n hintaan. Valderraman pikkukenttää en voi suositella kenellekään – kulkee pitkin naapureiden takapihoja.

PS. Jos menet Valderramaan, niin ÄLÄ yritä toisella päälle väyllällä nro 17 – päädyt kuitenkin veteen! Joko jäät vajaaksi suoraan veteen tai sitten menet pitkäksi takabunkkaan josta on mahdotonta saada palloa pysähtymään greenille – taas kutsuu sama vesi! 😉