Re: –> Chip - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
#290444 Ilmoita asiaton viesti
KL

Chip Greenside kirjoitti: (5.6.2009 18:58:21)

KL kirjoitti: (5.6.2009 15:14:48)

Kyllä tuon ikäisillä lapsilla se pelaaminen ja omien onnistumisten kautta saavutetut elämykset pitäisi aina muistaa nostaa sille tärkeimmälle jalustalle ja kaikki muut asiat tulevat sitten sen jälkeen. Toki se harmittaa, jos joku (mahdollisen) vilpin avulla voittaa ja itse jää toiseksi, mutta aina on se seuraavakin kisa.

Taas löytyi pelaajalle yksi syy lisää osata säännöt hyvin.

Onko todella niin, että onnistumisen kokemukset ja elämykset menevät kaiken edellä, vilppikin on hyväksyttävä, koska on niin tärkeää, että on kivaa? Minkä ikäisiä ovat nämä ’tuonikäiset’, joille kaikki on sallittua?

Etköhän Sinä osaa lukea kirjoitustani sellaisena kuin sen tarkoitin. Vai oletko jo unohtanut millaisia lapset ovat?

Usko tai älä, mutta lapset eivät useinkaan ole läheskään niin katkeria häviöstä tai sen syistä kuin heidän vanhempansa, kuten juuri osoitit todeksi. Ei vilppi tietenkään ole hyväksyttävää, mutta kostoretkien organisoiminen vilpin (tai mahdollisen sellaisen) osoittamiseksi eivät edistä kenenkään asiaa. Selkeät faktat peliin ja eteenpäin, löytyi se syyllinen tai ei.

Miksi muuten on hyväksyttävää, että aikuinen mies saa reikäpelissä vedättää pelikaveriaan mennen tullen, mutta lapsen tekemästä tahattomasta vilpistä nostetaan tämmöinen haloo?

’Minkä ikäisiä ovat nämä ’tuonikäiset’, joille kaikki on sallittua?’