Re: Bunkkeri täynnä vettä - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötBunkkeri täynnä vettäRe: Bunkkeri täynnä vettä

#282083 Ilmoita asiaton viesti
ts

KL kirjoitti: (3.10.2011 16:42:14)
[
Vastaanpa tässä samalla sekä sinulle että vieraspelaajalle.

Ei tietenkään, puttilinjahan lakkaa olemasta heti, kun pallo on viheriön ulkopuolella. Eihän vapautuksen peruste voi kesken kaiken vapautumisen muuttua. Tuo suunta x on siis vieraspelaajan esimerkistä. Jos suunnassa x vesi ei vaikuta puttilinjalla, mutta suurimman vapautuksen antamassa paikassa vettä on, niin silloinhan pelaajan tulee mennä niin kauas taaksepäin, että kuiva paikka löytyy. Vaiko eikö?

Esitin kysymykseni yleisesti pohdittavaksi, vaikka vastauksen itse tiedänkin.

Logiikkaasi en tosin ymmärrä ihan aukottomasti. Eikös pelaajan tule vapautua siitä olosuhteesta mahdollisuksien mukaan kokonaan, josta vapautumaan lähdetään. Kieltääkö siis puttilinjalla olevasta vedestä vapautuminen dropaamasta sellaiseen lätäkköön, jossa alkuperäisestä olosuhteesta kuitenkin on vapauduttu?

Omaan kysymykseenihän vastaus on, että puttilinjan olemassaolon päätyminen ei vaikuta asiaan, vaan juuri siitä on vapauduttava kokonaan, vaikka kyseessä ei enää putti olisikaan.

Suoraa tulkintaa tuohon kysymääsi / esittämääsi ei löydy, mutta sen voi silti sanamuodoista tulkita. Vaatimuksena ei ole vapautua kokonaan, ja lienevät loordit taas ymmärtäneet pelin. Itsellä tuo raja pelaajan kävelyttämiseen kulkee siinä, joutuuko alkuperäistä sijaintia kauemmas reiästä vai ei. Eli koko mahdollismman suuren vapautumisen ajatus lähtee siitä, että pelaaja pässee silti jatkamaan samalta etäisyydeltä Jos oikein ymmärsin, olit tuosta eri mieltä.