Re: bosco…sikarit ja burana ? ! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJukka-62 => Golfin FAQRe: bosco…sikarit ja burana ? !

#487189 Ilmoita asiaton viesti

-no eagle- kirjoitti: (9.10.2008 13:23:57)

Lavantauti kirjoitti: (9.10.2008 12:55:37)

-no eagle- kirjoitti: (9.10.2008 12:21:24)

Eh siis oli 2 kk olin OYS:n jonossa…kunnes menin sinne ja sanoin ettei tämä vetele ja kaunis naislääkäri alko urputtamaan, että jos sattuu niin vedä lisää pillereitä voit otta 8 / vrk ja sanoin että 5:skin jo oksettaa ja niin jäin 2 yöksi OYS:iin ja sain vaatimani hoidon hieman ennen sovittua hoitoajankohtaa.

No voihan blokadi. Onneks oli edes kaunis lääkäri.
Kannattaisko sun rakennusalan ihmisenä ruveta masinoimaan jotain lukkoja noihin punttisali’hanoihin’, joilla sä sen selkäs teloit. Vähän niinku meillä täällä etelässä on vessojen sekoittajissa ns. lapsilukot.
Niissä punttiksen vehkeissä on tosiaan aina vaarana että jotkut urpot laittaa hanasta täydet tehot ja tekee väkisin yhden toiston. Kyllä siinä äkkiä selkä menee ja sitten huudetaan blokadia.

Joo omaa tohelointia, mutta oli mun selkä jo pahasti tulehtunut ennen sitä..oli kaikennäköistä vaivaa muutenkin hammaslääkärit ei löytänyt tulehtuneita amalgaamipaikkoja ennenkuin isolla rahalla sitten ne poistatin ja joutuivat toteamaan ettei röntgenillä kaikkea näe.
Punttisalilla vedin vanhasta muistista mittariin 150 kg jalkaprässissä ja tein 10 sarjan..siis ihan selkeä RÄTZ kuului selästä…siinä oli vielä kaunis punttisalin valvoja vieressä ja en edes sarjaa lopettanut kesken. Varsinaiset välilevykivut tulivat vuosia myöhemmin aivan vaan kun sovitin uusia kenkiä ja otin niillä ensiaskeleen…karmaseva melkein tajunnan vievä kipu iski silloin ( pullistuma alkoi koskettamaan jalan hermoratatuppea ).
Väittäisin, että muutama muu urheilutapahtuma pohjusti tuota kipukohtausta…2002 ajoin 327 km Oulusta Kauhavalle fillarilla 12 h 05 min ( + 1,5 h taukoja )..harjoituskilpapyörä oli mulle aavistuksen matalarunkoinen…samoin ostin luisteluhiihtosukset ja monot joissa oli villasukalle tilaa..siis eivät olleet aivan tyköistuvat…tässä vielä 2001 rullahiihtelin ei aivan hupputason rullaluistimilla n 30 km lenkkejä jolloin kerran suli rengas alle ( liian pehmeää kumia ) se aiheutti uudenlaisen kivun selässä. Lisäksi olin tahkonnut rangella 5 vuotta reguvartisten Pingien kanssa ja odottelin koska ne alkaa myyjän vakuutteluiden mukaisesti toimia..pitkät varret ja regut aiheuttivat ajoitusvirheen joka rasitti selkää….siis kaikki nämä yhdessä ja myöskin ilmeisesti liian kylmässä harjoittelu ovat rasittaneet pitkää selkääni niin että tuo pullistuma ja muut komplikaatiot pääsivät syntymään.
Ei voi vaan sanoa, että pitkille kavereille on tyypillistä selkäkivut…mutta kieltämättä mailat ja monet tavarat suunnitellaan keskimittaisille ja monet asiat vaikuttaa selän kuntoon…mahdollisesti myös hengitysilman homeet ja pienhiukkaset…sellaisiakin on tullut vastaan ja alkavaa allergiaa esiintynyt juuri pölyn ym. suuntaan.
Polkupyörällä olen kolaroinut kahdesti juniorina ja jopa sieltä asti on voinut olla piilevä haitta selän alueella. Myöskin Hästensin sängyn ostin hiljattain, jotta yöunien laatu olisi kohentunut…vanhassa heräs tosiaan selkä kipeenä usein. Niin ja talo on M1 luokan päästöiltään joten kaikkeen on satsattu…myös vanha Renault Twingo ( vm 93 ) lähti samasta syystä..se oli talvella sisältä kylmempi kuin ilma ulkona…eikä penkinlämmitintä.

Hiihaa, silmistä tulee vedet ja vatsa kramppaa.. tämä ylittää kyllä jo kaiken aiemman juonikäänteineen kaikkineen, jättikokoinen papukaijamerkki vuoden kirjoituksesta. Vedän aiemmat mollaukseni takaisin.. jugi is the king