Re: Big Max TI-1000 vai Sun Mountain Speed Cart V1 ? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetBig Max TI-1000 vai Sun Mountain Speed Cart V1 ?Re: Big Max TI-1000 vai Sun Mountain Speed Cart V1 ?

#304905 Ilmoita asiaton viesti

Ulkomaille kirjoitti: (22.2.2011 23:37:37)Mutta mikä on se oleellisin syy miksi olette näitä omia kärryjä hankkineet?

Itsellä ja vaimolla on Clicgear-kärryt, jotka ovat mielestäni aivan huippuvehkeet. Mahtuvat pieneen tilaan, mekanismi on tukevaa tekoa ja ovatpa vielä hyvän näköisetkin. Emäntä pitää kärryä bägihäkissä, mutta Kultakorttikentille matkatessa kaksi bägiä ja kärryä mahtuu ilman ongelmia pikkufarkkuun (Peugeot 307).

Kotikentällämme on kyllä saatavissa ihan hyvät, ilmaiset kärryt, mutta omien käyttö tuo joitain etuja: Kolmipyöräisten pääidea (minulle) on, että niitä työnnetään. Työntäminen on mielestäni selvästi kroppaystävällisempää kuin vetäminen, johon yhdistyy vielä pystysuoraa käsien pingotusta. Sateen sattuessa (kilpailulierroksilla) on pelivälineiden ja itsensä pitäminen kuivempana vaivattomampaa kuin tavallista kärryä käyttäen. Liittyy kolmipyörän käyttöön pari huonompaakin puolta: Mäkisessä maastossa on muistettava käsijarrun käyttö ja erityisesti kostealla kelillä on kärryt puhdistettava huolella ennen auton perään heittoa.