Re: Ben Hoganin salaisuus - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#228978 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (9.9.2008 9:02:49)

Scoop kirjoitti: (8.9.2008 21:48:16)

januz kirjoitti: (8.9.2008 21:28:35)
Kuitenkin niin, että koko homman avain on tuo oikea päkiä (Hogan teetti oikeaan kenkään vasempaan sisäsyrjään ylimääräisen piikin). Eli taakse pyörähdetään niin että paine tuntuu bäkärin huipulla tuossa oikeassa päkiässä ja tuo paine täytyy säilyä ds:n aikana myös tuossa päkiässä.

Vasemmalla jalalla taitaa olla Hoganin swingissä paljon suurempi rooli kuin mitä voisi ensi alkuun kuvitella…

Siis vasemman jalan työnhän on pakko ola oikeaa vahvempaa aina, koska sen on pystyttävä vastaamaan myös kohteen suuntaan liikkuvien käsien ja mailan massan voimiin. Voimien summa pitää kuitenkin olla sama, että pelaaja pysyy paikallaan. Mutta toisaalta tuo vasemman puolen käyttö on helpompaa, koska liike on yksinkertaisempi ja perustuu enemmän jalan ojentamiseen, kuin oikean. Oikean jalan pitää pystyä tuottamaan voimaa, vaikka sitä ei saan potkaista suoraksi, vaan kyseessä on kiertoliike (tärpättipullo)

Siksi Hogan tarvitsi tuon lisäpiikin vain oikeaan kenkään

Tuossa tuota jalkatyötä miettiessäni olen huomannut tuon saman asian. Kun oikea jalka tekee oikeita asioita tulee tuo vasemman jalan työ oikeastaan automaattisesti kun pyrkii tuon oikean jalan tuottamaa voimaa vastustamaan ettei voima karkaisi harakoille.