Re: Ben Hoganin salaisuus - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#228956 Ilmoita asiaton viesti
GIR

ts kirjoitti: (7.9.2008 11:13:15)
Hoganin salaisuutta on siis tuolla WRX:n puolella nyt valotettu liki 70 sivun ketjun verran, jossa Sevam1 varsin taidokkaasti on johtanut juttua pala palalta eteen päin. Siis ei pidä ollenkaan luulla, että hän olisi koko jutun jo purkanut, vaan kysysmys on alusta asti ollyt jatkosarjasta. Täällä on lisäksi jauhettu aika samoista asioista muutaman tuhannen viestin verran ja tuohon juttuun uskovia alkaa olla melkoinen näärä, jopa GIR tuossa ymmärtääkseni tunnusti, että ’siellä se (RR) kieltämättä on’. Samoin on ihmiset postanneet wrx:ssä kuinka ’juttu on löytynyt ja nyt on homma kuosissa’

Laitetaan nyt vielä selvyyden vuoksi ettei synny käsitystä että allekirjoitan jokaisen väitteen johon on tungettu termi RR (tai käsivarsien myötäpäivään kierto).

On pakko uskoa, että ’siellä se on’ koska se näkyy ainakin omassa swingissä videolla. Ongelmana on ehkä se, etten koe tekeväni mitään kiertoa. Olen antanut itseni uskoa, että kierto on seurausta muun vartalon liikkeestä.

Uskonkin, että RR on osa hyvää swingiä, ehkä jopa tärkeä sellainen. En kuitenkaan pidä sitä avaimena vaan ainoastaan yhtenä palana varsin monimutkaista kokonaisuutta.
Jos joku joskus toisin osoittaa niin muutan ilomielin käsitystäni asioiden tärkeysjärjestyksestä. Swingiäni en kyllä muuta 🙂