Re: Avoimien klubikisojen palkinnot? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluAvoimien klubikisojen palkinnot?Re: Avoimien klubikisojen palkinnot?

#226722 Ilmoita asiaton viesti
KL

G|lader kirjoitti: (4.5.2009 19:36:33)
Itse en palkintojen takia valitse kisoja mihin osallistun, mutta vaikka oli sitten kisa mikä hyvänsä niin joku kohtuus kaikessa ja palkinnothan ovat osa kilpailujen järjestämistä ja kilpailumaksuakin? Arpajaiset menee sitten omalla nimellään. kilpailumaksu kuitenkin vieraspelaajaltakin greenfeen kanssa ~50e ja kuka niistä palkinnoista tietää kun ne usein tuodaan esiin vasta kisan jälkeen. Mutta oleellisempi asia mistä halusin keskustelua on se palkintojen jakaminen vain yhdestä sarjasta ja sen oikeudenmukaisuudesta.

Tjaa, minun mielestäni asia riippuu siitä, miten palkinnot on nomineerattu sarjoittain. Jos asia on alunperin päätetty siten, ettei yksi pelaaja saa enempää kuin yhden palkinnon, niin sitten asia on ok.

Kotiseuran kinkkukisoissa on tapana, että jokainen saa enintään yhden palkinnon ja jokainen tietää sen. Toisaalta yhdessä toisessa vuosittaisessa sisäisessä kisassa menetellään toisin, kunkin sarjan ja erikoiskilpailun voittaja saa palkinnon jokaisesta suorituksestaan.

Mitään sääntöä tai velvoitetta ei asiaan ole olemassa, kukin järjestäjä päättää asian itse. Henkilökohtaisesti pidän parempana sellaista järjestelyä, jossa useampi pelaaja saa palkinnon, tulee useammalle hyvä mieli.