Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418064 Ilmoita asiaton viesti

Ulkomaille kirjoitti: (12.4.2013 12:08:00)

Eihän vieraskentille voi lähteä käytännössä pelitaidottomat 54 tasurilla heilumaan. Sitä varten on kotikenttä. Ja sitten on olemassa musta maanantai, mihin voi mennä.

On hyvä ymmärtää, että golf poikkeaa monesta muusta harrastuksesta. Esim suunnistusta voi turvallisesti ja muita häiritsemättä kokeilla. sen kun menee rasteille metsään. sen sijaan ’oikeallle’ golfkentällä ei voi lähteä heilumaan ennen tiettyä taitotasoa. kotikentällä sallitaan harjoittelu. sitten kun tasoitus saadaan tietylle tasolle, usein 30 miehillä, niin sitten voi lähteä tutustumaan vieraskentille.

Sä et kyllä osaa edes lukea, mitään.
Oikeastaan voisit pysyä poissa, terrorisoimasta tätäkin ketjua.

Kirjoitin näin:

’Aluksi voisi pelailla ihan muuten vaan, JOS olisi enemmän oikeita pay&play kenttiä, joihin jokamies pääsisi ilman mitään kortteja ja jäsenyyksiä.’

Kuten Paloheinä. Ja par-3 kentät.

Itse pelasin ensimmäiset golfkierrokseni Australiassa ja Thaimaassa, ilman yhtään mitään taitotasoa, jäsenyyksiä, kortteja, tai välineitä, tavalliset kengät jalassa, ja nämä kokeilumahdollisuudet paikallisten kenttien cädärit minulle myivät ihan mielellään.