Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418497 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Chip Greenside kirjoitti: (21.4.2013 12:23:24)

Haade kirjoitti: (21.4.2013 12:08:51)
Vakuutuksesta: jos sama määrä pelaajia edelleen ottaa vakuutuksen, niin miksi ihmeessä hinta nousisi, jos se otettaisiin muuta kautta kuin liiton kautta?
ja edelleen, kai sen vakuutuksen voisi ottaa liiton kautta, mutta pelaajat maksaisivat vain vakuutuksen kustannukset.

All in All, pakkojäsenyys ei voi perustua siihen etteikö vakuutusasiaa saataisi muuten ratkaistua. Se tässä kai se olennainen asia on.

Kun ei ymmärrä niin ei ymmärrä. Luuletko tosiaan, että mikäli 140000 pelaajaa lähestyy erillisinä vakuutuksenottajina vakuutusyhtiötä ottaakseen vakuutuksen golfvahinkojen varalta, tai liitto lähestyy yhtiötä ja sopii ehdoista ja maksuista yhdellä kertaa kaikkien puolesta, niin hinta on sama? Olemattomanhintaisen vakuutuksen käsittelykulut ovat aivan toisenlaiset/henkilö, jos ’asiakastapahtumia’ on yksi tai 140000. Katsele seuraavalla kerralla alaspäin kun menet kaupungin keskustaan, niin löydät senverran rahaa kuin jäsenmaksuun menee.

On hirveän vaikea uskoa, että tämä sama ihminen toivoo ihmisiltä enemmän käytöstapoja ja kaipaa herrasmiesmäistä käyttäytymistä golfiin. Tilanteen parantamisen voisi ainakin aloittaa aika läheltä…