Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418468 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (21.4.2013 9:09:12)

Ulkomaille kirjoitti: (21.4.2013 9:00:48)
Kuka vastaa siitä että pelaajalla on vakuutus asiat kunnossa mahdollisten vahinkojen varalta jos jäsenyyttä ei ole?

Tuo oli helppo:

Pelaaja itse tietenkin … ihan niin kuin muuallakin yhteiskunnassa (pl. liikennevakuutus). Harrastetaanhan lasketteluakin ilman liiton korttia.

Taidan olla ketjun ainoa, joka ei ole edes golfseuran jäsen (tällä hetkellä), ja joka pelaa alle 5 kierrosta vuodessa – alla muutama kommentti, ettei teidän paljon pelaavien 1980-luvulla aloittaneiden tarvitse niin paljon arvailla.

Nämä tietysti vain henkilökohtaisia näkemyksiä, mutta niin ne teillä kaikilla muillakin on.

Mukava olisi myös kuulla kommentti arvon senioreilta, olenko kentälle paskova, muroihin kuseva lokki, vai en?

1)
Olen tarkistanut vakuutusyhtiöstäni, että tavalliseen kotivakuutukseen kuuluva vastuuvakuutus korvaa golfissa sattuneet vahingot. Siis voin turvallisesti pelata par3 ja käydä angella, vaikka en ole missään jäsenenä.

2)
Aloitin golfin noin 1994, pääkaupunkiseudulla, firman golfkerhon suojissa, pelatakseni siis firman golfkerhon lätkillä. Tiesin, että en pelaa golfia kovin paljon, koska siihen aikaan kilpailin toisessa palloilulajissa. En päässyt siihen aikaan pääkaupunkiseudulla jäseneksi mihinkään ilman pelioikeutta, joten liityin kesäpaikan lähelllä olevaan seuraan etäjäseneksi. Monet silloiset pelikaverini olivat myös etäjäseniä. Tämä tapahtui siis NOIN 10 VUOTTA AIKAISEMMIN kuin SGL antoi mitään suosituksia asiassa.

Alkeiskurssit ja GC silloin Rinkussa, jossa kurssit olivat OK.

3)
– En ole koskaan pelannut yli 15 kierrosta samana vuonna.
– Viime vuosina alle 5 kierrosta vuodessa.
– tasoituskortteja olen viimeksi jättänyt ehkä 8 vuotta sitten? händäri sitä perua on 17, mutta en nyt pystyisi siihen pelaamaan.

4)
– Kierroksesta olen valmis maksamaan esim 50-100 eur kerta, silloin harvoin kun pelaamaan menen. Supergolfia tai vastaavia en ole käyttänyt. Keimolan pelilippuja ostin joskus kaverilta, jolla on osake siellä.

Plussaa on, jos maksuun sisältyy kärry, ja pari rangepolettia.

5)
– Osaketta tai kausipelioikeutta en ole koskaan edes harkinnut, koska pelaan niin vähän, ja tykkään pelata eri kentillä.

6)
– Joku täällä kaipaili 1980-luvulle. Silloin pelanneita golfareita pyörii kentillä kenties vielä ehkä max 25.000 henkeä?
– Kun golfareita lienee nykyään 150.000, 1980-luvulla pelanneet ovat siis vähemmistö, ehkä max 20%. Myöhemmin, 1990-luvulla tai sen jälkeen aloittaneita lienee > 80%?

– Ehkä tosiaan olisi hyvä, että toimintaa pystyttäisiin eriyttämään, niin että 1980-luvun tunnelmaa kaipaavat 20% voisivat pelata omilla kentilllään, ja myöhemmin aloittaneiden 80%enemmistön ei tarvitsisi kuunnella kitinää siitä, kuinka hyvin kaikki oli ennen kuin he tulivat mukaan ja sotkivat kaiken.

7)
Nykyään en asu pääkaupunkiseudulla, joten sen hiekkalaatikon tilannetta unne.

8)
Tänä kesänä ehkä liityn taas golfseuraan, jos aikaa löytyy pelata (muutakin kuin range, par3 ja Espanjassa)