Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418428 Ilmoita asiaton viesti

Haade kirjoitti: (20.4.2013 12:02:33)

Marx kirjoitti: (20.4.2013 11:52:25)

Haade kirjoitti: (20.4.2013 11:21:29)
Onko sinusta kaikki niin hyvin kuin mahdollista? Mitään ongelmia ei suomalaisessa golfissa ole? Nyt voidaan siis sanoa että laji on suomessa valmis eikä sen tarvi enää kehittyä yhtään! Meillä ei ole romahtaneita osakemarkkinoita, ei alle vastikkeen olevia vuokria. Tai ainakaan nuo eivät ole kenenkään muiden vikoja kuin lokkien!

Jos olisit lukenut viestini, niin minä en ole mikään halpapelaamisen profeetta, ja omat esille tuomani asiat ovat olleet muita kuin rahaan liittyviä valtaosin!

Ei todellakaan, muttei niitä enempää vilkku päällä metsään tarvitse ajaa, kun ne jo on ja lisää menossa hyvää vauhtia..

Ehdottomasti pitäisi päästä takaisin noihin vanhoihin hyviin aikoihin, jolloin kentillä pyöri vain hyvinpukeutuneita herrasmiehiä, ja tyylikkäitä ladyjä. 80 ja 90 luvulla golffi oli vielä hieno harrastus. Eikä inisty pakkojäsenyyksitä tai muistakaan nykypäivän farkkukansan lippalakki väärinpäin sallimisista.

Pelaaminen maksoi mitä maksoi ja liitossa oli muutama henkilö harrastelemassa liiton ja koko golffaavan yhteisön toimintojen ohjailua.

80 – luvulle siis kaipaat suomen golfia! Nyt on vaan kenttiä 10 kertainen määrä, ja jos lajin haluat viedä takaisin 80 luvulle, niin edessä on todella kylmät ajat osakkaille kun pelaajamäärät romahtaa!

Ihan varmaa on, ettei noin tule tapahtumaan yleisesti suomessa, ja helvetin hyvä!

Asiat on olleet ihan hienosti aikoinaan. Alamäki on alkanut tästä halpapuuhastelusta ja ’kaikki kansa kentille’ teemasta. Palataan vanhaan hyvään aikaan. Golfklubin jäsenyys arvoon. Sinne mennään viihtymään ja nauttimaan, ja siitä pitää tietyn verran maksaa.