Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418386 Ilmoita asiaton viesti

Poodri Hoo kirjoitti: (18.4.2013 15:23:58)

Ulkomaille kirjoitti: (17.4.2013 18:11:06)
Maksut sille tasolle, että ts:n esittämät asiat saadaan kuntoon niin sitten viihdytään. Ja ne sitten harrastaa, jotka vaaditut maksut maksaa ja sillä siisti.

Pikku hiljaa, kun tullaan uudempia kohden, niin löytyy näitä ’helmiä’. Tämä homma EI ole rahasta kiinni. Raha (osakekauppa) tulee, jos on tullakseen, jos ja kun tuote on kunnossa ja houkutteleva. Et sä saa arvostusta hokemisen määrällä.

No ei kai nämä asiat meidän välisellä väittelyllä parane, kunhan tässä pohditaan puolin ja toisin. Olen ilmaissut huoleni toiminnan tilasta ja ehdottanut tiettyjä muutoksia. Myös monenlaista muuta muutosta on täällä nähty esitettävän. Kuka on oikeassa? Tuskin sitä tietää kukaan.

Käyn aika usein brittein saarten linkseillä pelaamassa. Nyt on taas 2 matkaa varattuna. Vajaat 10 kenttää joista 4 the open kenttiä. Kokemusta on sieltä aika lailla. Mitä enemmän siellä pelaan, sitä enemmän mietin että asioissa tulisi palata juurille. Mennä ottamaan mallia sieltä mistä laji on lähtöisin. Kentät on tietyllä tavalla yksinkertaisia, ja tehty ’luonnon ehdoilla’ . Aina ei joka paikassa ole niin vihreää jne. Voi olla kovaa ja palanutta. No luonnollisesti olosuhteet on meillä erilaiset ja sellaiseen tilaan ei päästä. Mutta pointti on se että ihan turhaan monessa paikassa satsataan vääriin asioihin rahaa. tehdään amerikan malliin hienoja vesiesteitä jne jne.

Rakennettaisi kentät sellaisiin paikkoihin että kosteusongelmia ei tule. Sitten kaikki ’ylimääräinen’ pois. mallia linkseiltä. Vain greeneihin iso panostus. Muut alueet on sitten enemmän mitä on. Hyvä kova kenttä ei vaadi niin paljoa ylläpitoa. En tiedä miten näitä asioita voisi täällä toteuttaa, mutta ehkä voisi pohtia. Esimerkiksi vuosaaressaha nähdään tämän toiminnan edut. Siellä pelataan hyvissä oloissa kun muualla tuskaillaan veden kanssa.