Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418372 Ilmoita asiaton viesti

samkos kirjoitti: (18.4.2013 13:57:11)

Chip Greenside kirjoitti: (18.4.2013 13:51:09)

samkos kirjoitti: (18.4.2013 13:44:47)

Mitäs mieltä Chip olisit tuollaisesta kuviosta osakkeen omistajana(vahva oletus itseltäni) Tuolla tavoin osakkaat saisivat lisäarvoa osakkeelleen, palvelut paranisivat, vuokrapelaajat tavallaan siirtyisivät kk-vuokraan, tuloja tulisi käytännössä tasaisemmin koko vuoden ajalta. Ja sitten saisimme esim. Super Golf-tyyliset hommat hiipumaan pois tai ainakin pois osakaskentiltä.

On aivan selvä, että palvelu olisi tarkoitettu ainoastaan osakkeenomistajille. Ajanvarauksenkin voisi ehkä(?) hoitaa nykyisen varausjärjestelmän avulla, siten, että jos olisi esim. kahdeksan laitetta, niin aikavaraukset voisi laittaa järjestelmään neljä ajalle ??:00 ja ??:10, jotka siis tarkoittaisivat kaikki tasatunnilta alkavaa aikaa.

Ja tuhosit sitten idean samantien. En yllättynyt. Voisitko sitten kertoa mitä ne kk-maksajat sitten tekee? Vai eikä se asia kiinnosta sitten paskaakaan. Jos tuo oli ironiaa, niin ei ollut kaksista.

Mikäli sinne alettaisiin ottaa ’gf-kuntoilijoita’, alkaisi se muistuttaa normaalia kuntosalitoimintaa ja vaatisi rahastuksen paikan päällä sekä niinmuodoin erillisen henkilökunnan palkkaamisen. Tämä lienee täysin ymmärrettävää. Kaikki tunnistavat osakkaat ja heidän kohdallaan toimisi aivan hyvin pelkkä omavalvonta.