Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418335 Ilmoita asiaton viesti
ts

Haade kirjoitti: (18.4.2013 6:31:54)

ts kirjoitti: (17.4.2013 22:44:13)

EFC kirjoitti: (17.4.2013 22:18:06)

Pulli-Paavo kirjoitti: (17.4.2013 22:13:52)

Nyt on mun paikka kuitata, Juuri näin: ’olisko tässä vuoden kirjoitus?’

Tuskin senior kuitenkaan tänä vuonna palkitsee?

Mutta kuten ennenkin on todettu: Paras tapa hiljentää tämä palsta on kirjoittaa asiapitoinen viesti. Koitan siis välttää niitä jatkossa.

Ilman mitään ilkeilyä sanon että on sulla ainakin itsetunto kohdallaan. Ensin luodaan karmeat odotukset kun et ’viitsi’ kertoa meille taviksille suurta totuutta. Ja kun lopuksi sen teet niin se olikin vain himasmaista filosofista pohdintaa ilman konkreettia toimenpide-esityksiä. Odotukset oli siis ainakin itselläni paljon korkeammalla.

Mutta hyvä että kirjoitit edes jotain asiallista, vaikkakin ilman konkretia. Joku voi kenties niistä jatkojalostaa konkretttisia ajatuksia että miten parannetaan?

on se jännä kun joku ajattelevaksi ihmiseksi tunnettu ehdotta vuoden postaukseksi ja joku toinen ei löydä siitä mitään sisältöä. kohtalaisella varmuudella ero on noiden kahden kyvyssä ymmärtää lukemaansa.

Haluaisitko siis minun perehtyvän reilun sadan kentän olosuhteisiin ja luovan niille kaikille konkreettiset ohjeet? no toki sen voin tehdä myös ja saataisiin liitos tuohon Himaaeenkin… hinnan osalta