Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418328 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (17.4.2013 15:10:54)
Hei puhuttaiskos välillä rahasta, mä voin alottaa.

Golfiin pitäis käyttää enemmän rahaa. Sillä rahalla voitaisiin tuottaa laatua ja saada lajin pariin lisää ihmisiä sitä kautta. Sen lisäksi ihmisiä, jotka ovat valmiit tästä harrastuksesta maksamaan sen vaatiman hinnan, eikä niitä joiden pitää saada kaikki aina halvinta mahdollista reittiä. He kun vievät kentän kapsitettista sen saman osan kuin enemmänkin maksava harrastaja.

Laitetaan toiminnan laatu kuntoon. Se koskee kaikkia tapahtumia, ravintoloita, opetusta, kentänhoitoa, junnutoimintaa… niin aloittelijoiden kuin pitkään pelanneidenkin suuntaan.

Laitetaan nykyisten pelajien asiat kuntoon ja saadaan heidät viihtymään paremmin. Pistetään kierrosajat kuriin, että ei tarvitse klubilla kuunnella kymmenien ihmisten tympääntyvän lajiin kun kierrokset kestävät yli 5 tuntia. Tympääntyneet ihmiset eivät ole innokkaita houkuttelemaan uusia harrastajia lajin pariin ja kuitenkin suurin osa tulee mukaan jo jonkun ennestään pelaavan kautta.

Laitetaan alottajien asiat kuntoon, niin että he saavat tuolle hieman korkeammalle maksamalleen summalle todella vastinetta. Järjestetään jatko-opetukset ja kummitoiminta siten, että aloittaja todella pääsee lajiin mukaan, ei pelkästään pelaamisen, mutta myös klubitoiminnan osalta.

Hoidetaan junnupuoli kuntoon, niin että heillä yksien viikkotreenien sijaan on ohjattua tai järjestettyä tekemistä 4-5 kertaa viikossa. Ei pakollista, mutta mahdollista. Junnut tuovat uusia junnuja tullessaan ja sitä kautta usein myös vanhempiaan. Siis jos toiminta on laadukasta ja uskottavaa.

Laitetaan klubitoiminta kuntoon, niin että yhteisöistä tulee haluttuja. Ei kaiken tarvitse liittyä suoraan pelaamiseen, yhteisön toiminnan tulee käsittää paljon muutakin, jotta siitä oikeesti syntyy haluttua.

Aletaan siis oikeesti kehittää toimintaa sisältä päin sellaiseksi, että meille hakeutuu uusia lajin parissa eläviä ihmisiä enemmän ja unohdetaan se, lopulta kuitenkin varsin pieni osa, joka etsii kaikessa halvinta vaihtoehtoa. Tehdään nykyiset tyytyväisiksi ja levittämään sanaa lajin parista, se on sitä parasta lajin kehittämistä. Myös taloudellisessa mielessä.

Nyt on mun paikka kuitata, Juuri näin: ’olisko tässä vuoden kirjoitus?’