Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418194 Ilmoita asiaton viesti
ts

Haade kirjoitti: (15.4.2013 15:29:04)

ts kirjoitti: (15.4.2013 15:13:18)

Haade kirjoitti: (15.4.2013 14:58:04)
Ne koirat älähtivät, joihin kalikka kalahti 🙂

Haade ihan oikeesti… nyt sä kuset huolella omaan pesääsi ja omaan ketjuusi kun et ole halukas ymmärtämään että myös 150.000 nykypelaajan asioista on huolehdittava.

Chip oli taas kerran ytimessä. Kaveri on totaalisen pihalla koko kuviosta ja näkee vain halpuuden tuovan ratkaisun. Todellisuudessa se tuo vain ongelmia.

Mietis hetki miksi klubien kahvipöydissä käydään juuri niitä keskusteluja joita käydään. Vai onko sinulla kotiklubia lainkaan josta tuntisit oikeesti ihmisiä?

En minä ole missään sanonut, että ihmisten pitää päästä pelaamaan ilmaiseksi/halvalla! Enkä ole missään sanonut, ettei nykyisten pelaajien asioista ole huolehdittava! ÄLÄ VÄÄRISTELE MUN SANOMISIA!

Tässä ketjussa oli alunperinkin tarkoitus heitellä ideoita NIMENOMAAN pelaajien lisäämiseksi! Ei pohtia sitä, onko pelaajien lisääminen järkevää vai ei! Jos kokee, ettei golf tarvi lisää harrastajia, niin ei tänne ole mikään pakko osallistua, voi lukea muita ketjuja. Voi jopa avata oman ketjun: Näin pidetään huolta olemassa olevista pelaajista.

Eli et vieläkään ymmärtänyt. Juuri pelaajamäärän lisäämisestä tässä on kyse, mutta voisit avata silmäsi näkemään sen kestävän tavan tuohon.

Lisää pelaajia, mutta oikein keinoin ja kaikkien viihtyvyyttä lisäten.