16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Australia

#257705 Ilmoita asiaton viesti

Kokemuksia enemmän Melbournen seudulta, mutta Cairnsissäkin olen käynyt 2 kertaa.

Cairnsin alueen golf tarjonta ei ole lähellekään sitä, mitä esim. Melbournessa ja Sydneyssä. Mutta hyviä kenttiä toki löytyy.

1. Bägien mukaanotto tietenkin riippuu siitä, paljonko aiotte pelata. Olimme juuri 3 viikkoa Melbournessa ja bägit olivat meidän ainoa matkatavara ruumaan. Matkasuojaan mahtuu aika paljon vaatetta ym. bägin lisäksi. Maksimikokoinen laukku sitten käsimatkaan. Ei tullut ylimääräisiä maksuja. Vuokrabägit voivat olla vähän sitä sun tätä.

2. Kentistä tuttuja ovat:
Cairns Golf Club – ihan ok peruskenttä, selkeä ,helpohko
Paradise Palms – alueen tasokkain ja myös aika haastava (täällä näin, että tarjolla oli ihan ok näköisiä vuokrasettejä)
Sea Temple – Port Douglasissa, n. 1 t pohjoiseen Cairnistä. alueen vesiesteissä asui n. 4 m korokotiili – tasoltaan meni ehkä noiden kahden edellisen väliin
Mareeba Golf Club – sisämaahan Cairnistä, aito 'maalaiskenttä', paljon kenguruja

Nuo olen pelannut. Sea Templen lähellä on myös toinen kenttä ja sitten Cairnsin pohjoispuolella Half Moon Bay. Näitäkin harkittiin, mutta on jäänyt pelaamatta. Montaa muuta siinä lähiseudullala ei sitten olekaan ,ainakaan sellaisia joita noteerattiin.

Valliriutta on kyllä sitten myös kokemuksen arvoinen vaikka ei muuten sukellusintoilija olekaan. Siihen kyllä kannatti yksi päivä uhrata vaikka muuten pelasimme vain golfia.
Ja Australia ylipäänsä tietenkin – sinne haluan aina uudelleen. Se on golfarin paratiisi.